24 Aralık 2024 15:46
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Firmadan E*** Hanım WhatsApp ve telefon üzerinden benimle iletişime geçti. Mevcut ve geçmiş sorunlarımı kendisine anlattım. Tableti incelemeye aldılar kargoyla gönderdim. Son derece anlayışlı ve ilgili davrandı tabletimin gerekli tüm değişikliklerini 2 gün gibi çok kısa sürede yaptılar. Hatta kargoda yaşanan bir olumsuzluğu da kendi sorunları olmamasına rağmen çözdüler sağ olsunlar. Kendisine ve firmaya teşekkür ederim.”

Asia Pasific, Vorcom tableti Trendyol üzerinden kendi satıcısından aldım.
Kasasında çatırtı ve üst köşesinde açılma mevcut. Ürün daha 10 günlük.
Ürünü alırken sigorta poliçesi de yaptırdım. Buna rağmen vorcom firması ürünü kullanmanıza engel mi bu şekilde kullanın diye söylüyor.
Mağduriyetimin giderilmesi ve ürünümü n iadesini istiyorum

27 Aralık 2024 09:59 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Ekim 15:32
Umut
23 Ekim 18:06

İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
29 Haziran 2024 16:49
"Sorunumu hallettikleri için teşekkür ederim. Zira ilk görüşmede servisin söylediği gibi USB soketinin ana kart bağlantısının kullanıcı hatası sonucu kopmasının eşyanın tabiatına aykırı bir durum olduğu açıktı. 7 yıldır kullandığım telefonumu binlerce kez şarj etmeme rağmen böyle bir sorun çıkmamış ise ve bugüne kadar kullandığım hiçbir tablet ve telefonda böyle bir sorun çıkmamış ise bunun kullanıcı hatası değil de ürünün kalitesinden ya da servisin onarım esnasındaki bir hatasından kaynaklanabileceği aşikardı."
Vorcom Servisi Sorunumu Çözmüyor
vorcom-servisi-sorunumu-cozmuyor-2.pdf