Garanti Kapsamı Dışında Kalan Tablet Sorunu

Erdem
16 Aralık 2024 14:35

Asya pasifik Vorcom tablet siparişi verdim. Ürünü kullandım 6 ay sonra tablet şarj almamaya başladı. Servise gönderdim 10 gün sonra bana SMS geldi. Cihazınız kullanıcı hatası sebebi ile garanti kapsamı dışındadır. 520 TL ödeme istediler Şarj soketi içeriden kırılmış.
1. Yıllarca telefon tablet kullandım bir defa bile böyle saçma bir sebeple karşılaşmadım.
2. Bir defa bile şarja takili tableti kullanmadık her zaman şarj dolduğu zaman çıkartıp kullanmaya başladım, buradan ürünün kalitesini anlamış oldum. Neyse
ödemeyi yaptım ve tamirden geldi. Kargo beni aradı kargo ücretini de bize ödettiler. Ben böyle saçma sapan bir şey görmedim. İlk ve son bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

18 Aralık 2024 16:53 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Ekim 2025 15:32

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vorcom Quartz Pro Şarj Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

"Teşekkür ederiz"
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
29 Haziran 2024 16:49
"Sorunumu hallettikleri için teşekkür ederim. Zira ilk görüşmede servisin söylediği gibi USB soketinin ana kart bağlantısının kullanıcı hatası sonucu kopmasının eşyanın tabiatına aykırı bir durum olduğu açıktı. 7 yıldır kullandığım telefonumu binlerce kez şarj etmeme rağmen böyle bir sorun çıkmamış ise ve bugüne kadar kullandığım hiçbir tablet ve telefonda böyle bir sorun çıkmamış ise bunun kullanıcı hatası değil de ürünün kalitesinden ya da servisin onarım esnasındaki bir hatasından kaynaklanabileceği aşikardı."
Vorcom Servisi Sorunumu Çözmüyor
vorcom-servisi-sorunumu-cozmuyor-2.pdf
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
14 Şubat 2025 19:11
Vorcom Lite Tabletin Şarj Sorunu Ve Garanti Belirsizliği

Vorcom Ekran Sorunu Sürekli Tekrarlıyor!

09 Ağustos 2025 02:47