Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Vorcom Garanti Sonrası Yine Bozulan Tablet Sorunu

Aysenur
10 Aralık 2024 13:22

Vorcom Sxpro tablet aldım. Doğru düzgün uygulama indirmememe rağmen kasmalar yaşadım ve bir süre sonra tamamen kapandı. 20.11.2024'te garantiye göndermek üzere kargoya verdim.

Tablet 07.12.2024'te elime ulaştı. O kadar bekledim geldikten 2 gün sonra dondu tekrar kapandı bu seferde kendi kendiliğine açılış ekranına gelip kapanıyor. Bir ürün garantiden geldikten 2 gün sonra kendi kendine bozulur mu? Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

10 Aralık 2024 12:53

Vorcom Sxpro tablet aldım doğru düzgün uygulama indirmememe rağmen kasmalar olmaya başladı ve tamamen kapandı. 20.10.2024'te garantiye vermek üzere kargoya verdim bana 07.12.2024'te ulaştı. O kadar bekledim garantiden geldikten 2 gün sonra tablet yine dondu kapandı ve bu seferde kendi kendine açılış ekranına gelip kapanıyor. Garantiden gelen ürün 2 günde kendi kendine bozulur mu? Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

13 Aralık 2024 14:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yeni Alınan Vorcom Tabletin Kısa Sürede Bozulması Ve Servis Sorunu

Özge
20 Haziran 23:50

Türkan
23 Temmuz 20:12
Vorcom Satın Aldığım Tablet Aniden Kapandı Ve Açılmıyor
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Casper Via Garanti Sürecinde Tekrarlayan Arızalar Ve Çözüm Eksikliği

13 Mayıs 20:15
Veysi sonuçtan çok memnun

Veysi
27 Şubat 2024 22:27
"Vorcom markasına ve bütün personellerine gerçekten canı gönülden çok ama çok teşekkür ederim süper bir firma olduğunu kanıtladılar çok kez arayıp ilgilendiler sıfır ürün gönderdiler harika bir firma çok memnun kaldım sağ ol Varol vorcom"