Vorcom Garanti Sonrası Yine Bozulan Tablet Sorunu

Vorcom Sxpro tablet aldım. Doğru düzgün uygulama indirmememe rağmen kasmalar yaşadım ve bir süre sonra tamamen kapandı. 20.11.2024'te garantiye göndermek üzere kargoya verdim.

Tablet 07.12.2024'te elime ulaştı. O kadar bekledim geldikten 2 gün sonra dondu tekrar kapandı bu seferde kendi kendiliğine açılış ekranına gelip kapanıyor. Bir ürün garantiden geldikten 2 gün sonra kendi kendine bozulur mu? Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

10 Aralık 2024 12:53

Vorcom Sxpro tablet aldım doğru düzgün uygulama indirmememe rağmen kasmalar olmaya başladı ve tamamen kapandı. 20.10.2024'te garantiye vermek üzere kargoya verdim bana 07.12.2024'te ulaştı. O kadar bekledim garantiden geldikten 2 gün sonra tablet yine dondu kapandı ve bu seferde kendi kendine açılış ekranına gelip kapanıyor. Garantiden gelen ürün 2 günde kendi kendine bozulur mu? Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

13 Aralık 2024 14:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Her türlü görüş ve önerilerinizi, bizlere ulaştırabilirsiniz. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla Asya Pasifik Teknoloji

Yeni Alınan Vorcom Tabletin Kısa Sürede Bozulması Ve Servis Sorunu

Merhaba, 2024 Şubat ayında Vorcom tablet aldım. 2 gündür şarj olmuyor ve açılmıyor. 2 yıl garantisi var. Ne yapabilirim?...

Casper Via Garanti Sürecinde Tekrarlayan Arızalar Ve Çözüm Eksikliği

13 Mayıs 2025 20:153.663

30.01.2024'te Casper marka bir tablet aldım. Ürün, 3 ay sonra, 29.04.2024'te batarya arızası verdi. Garantiye gönderdim,...

1 Destek

Vorcom Tablet Deneyimim: Beklentilerin Altında

"Vorcom markasına ve bütün personellerine gerçekten canı gönülden çok ama çok teşekkür ederim süper bir firma olduğunu kanıtladılar çok kez arayıp ilgilendiler sıfır ürün gönderdiler harika bir firma çok memnun kaldım sağ ol Varol vorcom"

Tümünü Gör
Vorcom Tablet Şikayeti!

Vorcom TabletŞikayeti!

Enes
Vorcom Arka Kamera Sorunu

Vorcom ArkaKamera Sorunu

Serpil
Vorcom QuartzPro Açılıp Kapanıyor!

Vorcom QuartzProAçılıp Kapanıyor!

Merve