Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Volvox Plise Şikayetçiyim

24 Ağustos 2024 15:48

100de 100 karartma plise perde için kendilerine WhatsApp üzeri ulaştım. Hangi modelden istediğimi, camların içten içe ölçümünü bilgisayarsa hazırlayıp gönderdim. Fiyat 12’000 bin çıkardı M** bey. Bugün kendisi ile telefonda görüştüm ve Antalya'da bu ürünü bulamadığımı söyledim. İki ufak cam daha eklemiştim. Fiyat 19 bine çıktı. Şaşkına döndüm. 7 bin fazla. Neden? Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Hepsi yazılı, diğer iki firmanın verdiği rakamda o şekil. Zaten 6 aydır tadilat içindeyim ve ustaların meraklı meraklı soruları, illa işi gelip görme isteklerinin hep aynı sonuca çıktığını gördüm. Fiyat verirken, sizin nerede oturduğunuz, ne iş yaptığınız, yabancı ülkeden gelmiş iseniz zaten yandınız. Volvox'a yapacaklarımı bildirdim. Sadaka verir gibi 17’500 e indirdi. Partronunun numarasını istedim, vermiyor. Web sayfalarında Allah'ın adını anan bu firma hiç samimi ve güvenilir değildir!

Serdar
Serdar

Yuhh, bende ciddi ciddi düşünüyordum almayı ama fiyatlar böyleyse yanına yaklaşılmaz. Gerçi Konyalı değillermi, severler parayı... Hepsimi böyle olur bu memleketin...

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Avcı Oto Dizayn (Ankara) Kusurlu Hizmet Nedeniyle Maddi Manevi Zarara Uğratıldım

26 Mart 2024 14:22

24 Temmuz 2024 10:08