Volta Revolt Rm5 X 0 Km Aldığım Motor ABS Firen Sistemi Kronik Arızalı

Barış
18 Ocak 2024 22:44

Yerli malı sandığım ve aldığım toplama ürünün, Çin malı olduğunu öğrendim. 2023 yılında sıfır kilometre aldığım Volta Revolt RM5 X model motosikletin kronik arızalı ABS fren sistemi beyninden kaynaklanan bir problem nedeniyle 500 km'de kaza yaptım. Kazada dizimde üç kırık oluştu, ameliyat oldum ve dizime platin takıldı. Üç ay raporlu kaldım ve dizimde kalıcı hasar meydana geldi. Bursa Sancak Motor yetkili servisine motosikleti götürdüm ve 7358 no ile kayıt açıldı. Serviste de ABS fren sisteminin bozuk olduğu belirtildi. Volta müşteri hizmetleri yetkilisiyle görüştüm, ABS fren sisteminden kaynaklı kaza yaptığımı ve mağduriyetimin giderilmesi talebinde bulundum. ABS fren sistemimin incelenip ona göre işlem yapılacağı söylendi. Bir süre sonra servis, motosikletin hazır olduğunu ve ücretini ödeyip almam gerektiğini bildirdi. Servise gittiğimde bazı kaporta parçalarının değişimi yapılmıştı. Ancak firma ellerinde olduğunu belirtmesine rağmen ABS fren sistemi üzerinde hiçbir inceleme yapılmadı. Bu durumda motoru kullanmayacağımı ve teslim almayacağımı, incelemenin yapılması için servis ve firmayla sözlü ve yazılı olarak defalarca görüşmeme rağmen inceleme yapılmadı. Beş aydır beni oyalıyorlar. Hala şu an serviste bekleyen motosikletim hakkında bilgi almak ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
11 Temmuz 2023 15:50
Nadir sonuçtan hiç memnun değil

Nadir
18 Temmuz 2023 18:07
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Volta Revolt RT3 Motosiklette Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Mesut
13 Eylül 2025 11:20
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Volta Revolt Kesinlikle Pişmanlıktır.

Uğurcan
29 Nisan 2024 04:53
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
24 Ekim 2023 18:34