Volkswagen Vimsa Adıyaman Yetkili Servis

29 Aralık 2023 13:29

Adıyaman Vimsa yetkili servisine 21/12/2023 tarihinde arabamı bıraktım. Bırakırken bana 'arıza tespit ücreti olarak 2000-3000₺ talep edildi, fakat aracı yaptırırsam bu ücret talep edilmeyecek' denildi. Aracı teslim ederken yapılacak işlemler ve tahmini ücretler söylendi. Akabinde aracı teslim ederken neden bıraktığımı ve istenilen tespit ücretini kabul edip döndüm. Ertesi gün arayıp, aracın şanzıman beyni ve mekanik kısmının daha önce işlem gördüğünü ve değişmesi gerektiğini söylediler. 48 bin küsur bir fiyat verdiler. Onarımı onaylamadım, tespit ücretini ödeyip arabamı almak istedim. Perşembe günü arayıp aracın çalışmadığını ve çekici ile gelip almam gerektiğini söylediler. Çalışır halde bıraktığım aracı çalışmaz halde almam gerektiğini söylediler. Böyle bir durumun yaşanabileceği aracı teslim ederken söylenmediği için en azından çekici masrafımın servis tarafından karşılanması gerekir ama Doğuş Otomotiv bunun mümkün olmadığını söyledi. Bu yüzden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Önerim; aracınızı bırakıyorsanız en ince detaya kadar konuşup bırakın.

Gökhan

Vimsa Adıyaman pişmanlıktır

Volkswagen Servis Mağduriyeti

12 Temmuz 2024 11:26
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 14:51

21 Temmuz 2023 22:46