Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Vizeofis Mağduriyet Yaşama

13 Şubat 2023 20:47

ABD vize başvurusu için Ofis Vize ııı acentası ile görüştüm. Ofisleri Ankara Çankaya'da yer alıyor. F**m**a** adındaki yetkili aynı zamanda acente sahibi hiçbir şekilde size zamanında dönüş yapmıyor ve dosyanızı oluşturmanız için size söylediği belgeler mutlaka eksik çıkıyor bilginiz olsun en azından bende öyle oldu. Yıllardır yurt dışına çıkıyorum hayatımda birlikte çalıştığım en kötü acente diyebilirim açık ara. Son derece umursamaz iş disiplini olmayan bir firma. Her aradığımda mutlaka meşgule atıyordu. Mesaj atıyorum asla ve asla dönüş yapmıyor. ABD vizesine başvuru yaptım kendileriyle. Eksik belge söylemiş bana ABD vizesine başvuru yapmak için konsolosluk önünde bekleyen öteki insanlara sorunca eksik belgelerimin olduğunu öğrendim ve hemen çıktı aldım. Yaptığı bir hata da ABD konsolosluğunun başvuru sonuçlanınca hangi ilden başvuru yapmışsam yine oradan pasaportu alabileceğimi bana söylemedi. Neden söylemediniz diyorum başvurudan sonra konsolosluğun pasaportumu adresime ya da yaşadığım şehre göndermeyeceklerini bana verdiği cevap şu: unuttum. Eee ne yapacağız şimdi diyorum çok basit diyor birine vekaletname verin size göndersin. Bunu bende düşündüm diyorum siz bana söylemeyi unutarak beni mağdur ettiniz aksi halde İstanbul'da kalırdım pasaportu alana kadar siz bana nasıl yardımcı olacaksınız diyorum diyor ki bazen olur böyle şeyler bir şey yapamam maalesef. Sonra iyi günler deyip telefonu kapattı.

22 Şubat 2023 19:42

Daha önce Vize Ofis ııı şirketi ile ilgili vize durumumla ilgili mağdur edildiğim için burada oluşturduğum şikayetimi görmüş okumuş ve olacaklardan benim sorumlu olacağımı söyleyip tehditkar bir üslup ile burada daha önce oluşturduğum şikayetimi kaldırmamı istedi. 'Mağdur oldunuz ben size Pasaportunuzu vizeye başvuru yapacağınız ilden alacaksınız demeyi unuttum bu yüzden 1000 liraya yakın ekstra ödeme yaptınız benim yüzümden kusura bakmayın benim hatam hatamı nasıl telafi edebilirim' demek yerine F** adlı Ankara Çankaya'da Vize Ofis ııı şirketinin yetkilisi olan kişi benimle olumsuz bir şekilde mesajlaşma yöntemini seçti kendisine yakıştığı gibi daha önceden onunla ilgili bu mecrada oluşturduğunu şikayeti kaldırmamı istedi bende durumdan rahatsız oldum ve tekrar şikayet oluşturmak istedim burada