07 Ağustos 2023 19:17

Vitafenix'in magna p isimli magnezyum takviyesinden 2 kutu aldım. Sosyal medyada doktorlarla iş birliği içinde bolca tanıtım yapıyorlar. Beni de etkilediler tebrik ederim. Ama ürün, içeriğine baktığınızda biz artık doktorlara da mı güvenemeyeceğiz dedirtiyor.

Bir magnezyum ürününün içindekiler bölümüne baktığınızda ilk karşılaşmayı beklediğiniz bileşen magnezyum olur. Değil mi? Magna p'de öyle değil işte. İlk gördüğünüz şey limon tuzu oluyor. Evet, magnezyum diye aldığınız takviye büyük oranda limon tuzu.

Yani sitrik asit... Yani e330... Markaya limon tuzunun sağlığa zararlı olup olmadığını sordum. Mesajımı görmelerine rağmen cevap vermeye tenezzül bile etmediler. Sağlık vaadi ile piyasaya sürülen, doktorlarla tanıtımları yapılan bir gıda takviyesi nasıl oluyor da böyle bir içerikle karşımıza çıkabiliyor?

22 Ağustos 2023 11:51 (Şikayetten 14 gün sonra)

Merhabalar, E330 olarak belirtilen sitrik asit asitliğin düzenlenmesi ve tadı için kullanılıyor. Bu olmadığında çözünürlüğü sentetik maddelerle sağlamak gerekiyor. E koduyla yazılmasının sebebi de global gıda kod düzenlemesi için. Sağlıklı günler dileriz.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Magnezyum Takviyesi Kapsüllerinde Renk Değişikliği Üretim Hatası

19 Haziran 2025 09:11

Magna P Kapsüllerde Renk Değişikliği Ve Güven Kaybı Yaşadım

19 Temmuz 2025 00:23
magna-p-kapsullerde-renk-degisikligi-ve-guven-kaybi-yasadim-1.jpg

23 Şubat 2025 14:12
Doktor Tavsiyesiyle Alınan Takviyeler Sağlık Sorunlarına Yol Açtı
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Nutraxin Omega 3 Pişmanlığı

Sümeyye