Vino Market'te Kargo Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Vino Market'te Kargo Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
28 Ağustos 2024 19:32722

Vino Market isimli internet sitesinden 25.08.2024 tarihinde alışveriş yaptım. Ertesi gün, pazartesi günü aciliyeti olduğunu belirterek hemen kargoya verilmesini rica ettim. WhatsApp uygulamasından teyitleştik. Ancak 3 gündür ödeme ve kargo ücretini peşin almalarına rağmen ne kargo bilgisi veriliyor, ne mesajlara cevap veriliyor, ne de gelen bir ürün var. Müşteri hizmetleri hattı sürekli hiçbir yere bağlanmadan yüzünüze kapanıyor. En kısa zamanda ücret iadesi veya ürünlerin gönderilmesi ricasıyla, bir daha da ürün almam.

Vinomarket Siparişi Teslim Etmiyor

29 Ağustos 2024 16:50651

"Şikayetvar'ın girişimiyle markaya ulaşabildim ve sorunum çözüldü. Vinomarket'e sorunu hızlı bir şekilde çözdüğü için teşekkür ederim ama keşke benim sorunumu Şikayetvar duruma dahil olmadan önce çözselerdi."

Vinomarket Siparişi Teslim Etmiyor

Sipariş Verildi, Ürün Hala Kargoya Verilmedi

28 Ocak 2025 16:11859

"Teşekkür ler"

Vinomarket Siparişlerim Teslim Edilmedi. İletişim Kanallarından Ulaşılamıyor.

1 Temmuz 2024 12:42630

"Şikayetin yayımlanmasını müteakip firma temsilcisi tarafıma ulaştı, aksaklığın nedeninin her zaman iş yapılan kargo taşıma şirketlerinin astronomik fiyat yükseltmeleri nedeniyle yaşandığını bildirdi, alternatif kargo şirketi ile ürünlerimin en pratik zamanda teslim edileceğine yönelik bilgilendirme yaptı, 08 Temmuz 2024 17:30 gibi kargom teslim edildi. Böyle enflasyonist bir ortamda tarafıma ekstra yük getirmeden çözüm ürettiler. Sizin nezdinizde kendilerine teşekkür ederim."

Kargolanmayan Siparişler Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

25 Kasım 2024 17:08692

Anlıyorum ki Vinomarket'e ulaşmak için buraya yazmak gerekiyor! Siparişlerim bir hafta geçmesine rağmen kargolanmıyor. İ...