12 Aralık 2024 11:36

VFS Global şirketi aracılığı ile Danimarka vizesi başvurusunda bulunmaya çalışıyorum. Randevu esnasında son adım olan ödeme adımında sürekli uygun tarih bulunmuyor diye uyarı veriyor site. Üstelik müsait tarih ve saati seçmeme rağmen, bu dalga geçer gibi yapıyorlar. Bazen siteye giriş olmuyor, müsait tarih ve saati seçmeme rağmen sona dım ödemeyi tamamlatmıyor. Şirketi arıyoruz laubali, umursamaz cevaplar alıyorum. Mail atıyorum dönüş alamıyorum. Etik olmayan bir çalışma tarzı. Resmen Türk vatandaşları ile dalga geçiliyor. Acil randevu verilmesini rica ediyorum.

12 Aralık 2024 12:47 (Şikayetten 1 saat sonra)
12 Aralık 2024 14:08

Merhaba bahsi geçen mail adresine (c***@g***.com.tr) mail gönderdim, süremiz kısıtlı lütfen sizden çok acil geri dönüş bekliyorum.

12 Aralık 2024 14:21

Acil cevap beklemekteyim sizden.

12 Aralık 2024 14:38

Açık olan randevu tarih ve saatini seçmeme rağmen VFS Global'in internet sitesinde kaynaklı ödeme reddi almaktayım. Tarafımdan kaynaklı olmayan sebeplerden dolayı mağdur oluyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? (Ekran görüntüleri ekte)

12 Aralık 2024 14:42

Ekte görüntüsü olan hatayıda alıyorum. Sitenizin her yerinde hata var. Yardım rica ediyorum.

Yashar

ENTER cover letter ıd yazan yere ne yazılması gerekiyor?

Kubra

Merhaba, biz de 10 gündür randevu almaya çalışıyorduk ve aynı hatayı veriyordu. Sonra her başvuru için ayrı ayrı randevu almayı denedik, o şekilde oldu. Eğer hala alamadıysanız bu şekilde deneyebilirsiniz.

Bende o şekilde aldım. Ama esas sorun şu ki randevu tarihleri dolu şeklinde uyarı veriyor ve başkalarının randevu aldığını yazıyor ekran. Vsf Global ekranda yazdığı uyarıyı degiştirmeli. Ancak Vsf Global in umurunda değil Allah kimseyi Vsf Global e düşürmesin. Bilgilendirme için teşekkürler.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
01 Mart 2024 16:35