04 Haziran 2024 18:01

VFS Global - Netherlands için 01.07.2024 tarihine uygun vize randevusu olmasına rağmen, formu her açtığımda bilgileri doldururken formun üst kısmında her seferinde 'applicant information. Messages. Error messages. Message68' kodlu bir hata mesajı çıkıyor. Formu doldursam bile OTP kodu al seçeneğine ulaştığımda hatadan dolayı işlem tamamlanamıyor. Defalarca aynı işlemi yaparak zamanımı boşa harcamak can sıkıyor. Konu hakkında düzeltilmenin yapılmasını önemle rica ederim.

06 Haziran 2024 15:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (5)

Dilşad

Çözüme ulaşabildiniz mi

Nazire

23.08.2025 Hala aynı mesajı alıyorum. Ve defalarca geçtiğimiz aylarda denemiştim. Ancak gerçekten artık randevu almam gerek!

Ceyda

VFS Global Hollanda için vize almaya çalışıyorum. Başvuru sayfasında applicantınformation. Messages. Errormessages. Message68 mesajı çıkıyor. (hata göstergesi) bu sayfayı geçsem bile OTP adı altında gönderileceği belirtilen kod gelmiyor. Hem servis ücreti alıyor hem de sistemini düzeltmiyor. Tekel olmasının verdiği rahatlıktan sanırım otomatik mesajla yanıtlıyor. Vizeler kapatıldıysa açıkça belirtilsin. Aylardır vize peşinde koşuyoruz.

Vedat

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Ve eminim ki bir çok kullanıcı da yaşıyordur. Çözümü buraya yazsanız da mağduriyet yaşamasak. Lütfen

Beste

Aynı hata mesajını Danimarka için ben de günlerdir alıyorum. Bir çözüm yolu bulursanız buraya da yazın biz de uygulayalım lütfen.!

VFS Global VFS-Danimarka - Error Veriyor.

14 Haziran 2024 14:17
Şahan sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Form Hatası Zaman Kaybettiriyor

05 Şubat 11:53