VFS Global VFS Malta Vize Onay Aşaması

24 haziranda VFS İzmir'den Malta turistik vize başvurusu yapıldı. 26 temmuzda uçuşumuz var hiçbir gelişme yok. Takip numarası olayı çalışmıyor. Acilen çözüm bekliyorum. Bu hafta pasaportları teslim almamız gerekiyor. Zamanımız çok az. Otel iptal opsiyon süresini de kaçırmış olacağım. Ödediğim paralar yanacak.

17 Temmuz 2024 16:41 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

28 Temmuz 2024 14:52

Biz de aynı durumdayız. 10 Temmuz İzmir VFS'den Malta'ya başvuru yaptık. Takip sistemi çalışmıyor ve 18 gün oldu hala sonuçlanmadı. Uçak bileti ve otelimiz yanacak, bir sürü masraf yaptık. Ve VFS uçak bileti rezervasyon tarihinden sonra da vizemiz sonuçlanabileceğini söyledi bu doğru olabilir mi sonuçta ona göre plan yapıyorsun iş yerinden izin alıyorsun çok anlamsız.

24 Temmuz 2024 15:10

İyi günler, son durum nedir dönüş yapıldı mı? Benim de 27 Temmuzda uçuşum, 3 Temmuzda başvurdum 15 iş günü içerisinde çıkar demişlerdi.

VFS Global Hollanda Vize Başvuru Gecikmesi

06 Ağustos 2024 tarihinde NLTR108382156574/1 takip numaram ile İzmir VFS Global ofisinde başvurduğum Hollanda Schengen v...

5 Destek3 Yorum

Öne ÇıkanKonular