VFS Global Fransa Aile Birleşim Vizesi

VFS Global Fransa Aile Birleşim Vizesi
22 Şubat 2024 17:38

İyi günler, kolay gelsin. Ben geçen sene evlendim ve eşim Fransa'da yaşıyor. Fransa'nın konsolosluğuna belgeleri vermiştik. Eşimle birlikte 29/06/2022 tarihinde başvurumuzu yaptık ve Mart 2023'te konsolosluktan onayını aldık. Bütün evraklarımı hazırlayıp pasaportumu bile teslim ettim. 10/10/2023 tarihinde Fransa aile birleşimi vizesine başvurdum ancak hala bir cevap alabilmiş değilim. Kimse tarafından aranmadım ve ayrıca bir bebek sahibi oldum. Geçen Haziran'dan beri bebeğimi göremiyorum. Bir sonuç almak istiyorum ve bebeğimi görmeyi çok istiyorum. Lütfen en kısa sürede bana dönüş yapılmasını rica ediyorum.

26 Şubat 2024 15:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (8)

Nisa

Vizeniz çıktı mi?

Can
Can

Mustafa bey selamlar mağduriyetiniz için üzgünüm size bir sorum olacaktı aile birleşimi Fransa için VFS den hangi randevuyu alacağım acaba? Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim 🙏 Yanıtla

Emrah
Emrah

Eşiniz Fransız vatandaşı mi yoksa Türk vatandaşı mi eğer Türk vatandaşı ise bu kadar sürmesi normal eşlerin Fransız vatandaşı olması durumunda vize başvurusu gününden itibaren ortalama 15 gün gecikme durumu olursa da 1.5 aya kadar sürmektedir. Eğer eşlerden biri Fransız vatandaşı değilse işlem uzamakta olup 6 ay bir sene kadar sürmektedir

Tuncay

Vizeniz kaç ay sürdü o zaman pekala

Tuncay

Merhaba vizeniz kaç günde geldi acaba

Hala bekliyorum vize çıkmadı daha, hala beklemedeyim sizin

Fransa Aile Birleşimi Vizesinde Uzayan Süreç ve Bebek Hasreti

04 Ekim 2024 01:59