VFS Global Belçika Vize Red İtiraz Sonucumuz Ne Zamana Çıkar

04 Mart 2024 12:32

Belçika aile birleşimi vizeme red geldi Aralık'ta. Nedeni, Listede yer alan belgelerde seyahat saglik sigorta ya da normal saglik sigorta istiyorlardı. Esim beni seyahat saglik sigortasına yazdırmıştı. Maalesef bunu değil diğer sigortanın olması gerektiğini bu yüzden red verdiklerini söylediler. Ocak sonuna doğru itirazda bulunduk esim orada beni diğer sigortaya yazdırdı ve bunu yolladık belgelerle geri. Ve dosyanın açılması için para yatırdı esim. Acaba ne zamana çıkar sonuç? Bilgisi olan var mi ya da benzer durum yasayan? En geç 3ay sonra çıkar yazıyor internette falan. Ama çok ayrı kaldık çok zor 2yildir ayrıyız ve bu islerle uğraşıyoruz hep.

04 Mart 2024 14:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yorumlar (33)

Semiha

Merhaba ebru hanım nasılsınız bizim itirazada red verdiler tekrar başvuru yapacağız

Semiha

Merhaba nur hanım bizim eksik evraktan ret verdiler

Semiha

Çok sevindim ebru hanım biz hala bekliyoruz bir sonuç yok biz itiraz ettik tekrar başvuru yapmadık

Ebru

Tekrar başvuru ve bir avukat hayat kurtarıyor semiha hanım. Daha fazla beklemek istemiyorsanız yapmalısınız

Funda

Ebru hanım kaç ayda çıktı vizeniz gittinizmi Belçika'ya bizde başvurduk Haziran 25 de inşallah red gelmeden çıkar hayırla

Funda

Çok sevindim sizin adınıza Ebru hanım yok eksik evrak bizim bildiğimiz hamdolsun iki ay oldu bize de hala mail bile gelmedi dosya takip için sigortayı eşim oradan yaptırdı mütevelliti insalalh hayırla en kısa zamanda çıkar vizemiz teşekkür ederim

Ebru

Evet gittim belçikadayım funda hanım, 2. Başvurumuzda 3. Ayda çıktı çok şükür. Bir eksik evrakınız yoksa ve eşiniz sigortanızı yaptırdıysa olur inşallah yakın zamanda fazla beklemeden

Semiha

Ebru hanım merhaba var mı bir gelişme

Semiha

Pasaport istiyorlarmı itiraz sürecinde ne zaman isterler acaba

Semiha

Bir cevap gelmedi mi itiraz ettikten sonra size

Eksik evrak

Ebru

Evet itiraz etmiştik uzadı bizim. İtiraz konusuna göre tabi değişiklik de gösterebilir bilemeyiz. Sizin red sebebi neydi

Siz itiraz etmişmiydiniz

Biz itiraz ettik 26 nisanda

Ebru

Merhaba Semiha hanim, başvuru 10gun kadar oluyor şu anda yok bir gelişme, ya sizin?

Semiha

Merhaba Ebru hanım bir haber var mı sizin başvurunuzda

Funda

Ebru hanım çok sevindim sizin adınıza gözünüz Aydın Instagram hesabınızı verebilir misiniz sormak istediğim bir şey varda bizde başvuru yaptık bir ay oldu sizinki kaç ayda çıktı vizeniz acaba cevap verirseniz çok sevinirim

Ebru

Semiha hanim merhaba, nasılsınız bastan başvurunuzu yaptınız mi var mi bir gelişme? Ben baştan yapmıştım vizem çıktı geçen gün çok şükür... İnşallah darısı size isteyen herkese 🙏

Semiha

Tamam çok teşekkür ederim Ebru hanım

Semiha

Ebru hanım merhaba ben bugün aldım pasaportları VFS den VFS buradan itiraz edilmiyor diyor siz VFS den mi yaptınız itirazı

Erdoğan

Kargo ödemesini yaptım bir arkadaşım red alanlar pasapotlarini kendilerinin alması gerektiği eğer vizeniz onaylandıysa eve geldiğini söyledi banada tam bilemedim sizce de öyle mi?.

Semiha

Kargo ücreti ödediyseniz kargoya la gelir ödemediyseniz kendiniz gidip alıyorsunuz

Erdoğan

Pardon bir şey soracaktım reddi alınca vfsden siz mi alıyorsunuz pasaportu normalde red gelmezse konsolosluk adresinize mi gönderiyor

Semiha

Bizde acaba yenidenmi başvuru yapsakmı diye düşünüyoruz ama hangisi hızlı sonuçlanır diye sizin sonuçlanırsa yazar mısınız buradan benimde eşim iki yıldır Belçika da

Semiha

Daha pasaportlarımız gelmedi dofiden takip ettiğimde reddedildgi yazıyor biz tam bir sene önce başvuru yapmıştık yeni sonuçlandı pasaport gelince mi neden red ettiklerini öğreniyoruz galiba

Berk
Berk

Dofiden nasıl takip ediyoruz

Ebru

Evet semiha hanım, gönderdiğiniz dosyalar red nedeni ile birlikte pasaportunuz ile yollayacaklar kısa zaman sonra gelir

Semiha

Sizin başvurunuzda bir gelişme olursa buradan yazarsanız sevinirim

Teşekkür ederim Ebru hanım

Semiha

Merhaba Ebru hanım siz ne zaman itiraz ettiniz tekrar randevumu almak gerekiyor VFS den bizim de vizemize red verdiler

Nur
Nur

Semiha hanım merhaba red sebebiniz neydi acaba

Ebru

Red gelme sebebiniz nedir? Neyden geldiyse ilk olarak itiraz etme hakkınız var tabii ki istenilen sürede istedikleri eksik belge. Vs tamamlayıp gitmesi gereken adrese yolluyorsunuz Semiha hanım daha kısa sürede sonuçlanıyor öncelikle bu şekilde yapıp emin olmanızı önerrm

Ebru

Merhaba Semiha hanım, kesinlikle tekrar almak gerekiyor maalesef.

Belçika Vizesi Bekleyişinde Uzayan Süreç

03 Nisan 2025 16:33