VFS Global Belçika Aile Birleşimi Başvurusunda Uzayan Bekleyiş

VFS Global aracılığıyla Belçika aile birleşimi başvurusunda bulundum Mart ayında ve hala evraklarım Belçika savcılıkta. Ankara'dan başvurdum, 2 ay sonra İstanbul'a mülakat ve fotoğraf için geri çağrıldım. Her şeyi teslim ettim, eksik evrak yok. Eşim de Belçika'da mülakata girdi, her şey tamam ama hala bekliyoruz. Eşim Türk vatandaşı bile değil.

12 Ağustos 2024 11:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Selin
12 Aralık 2024 21:00

Belediyeden oturumla ilgili evlilik onayıyla ilgili onay geldikten sonra Accord nr kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı

Selin
25 Aralık 2024 14:56

Gençler size başarılar dilerim ben Accord aldım onaylandı inşallah sizinde rn kısa sürede gelir 🙏🏻

Yorumlar(30)

19 Eylül 2024 18:18

Selin hanim sizin ki oklar kalkmış mi?

28 Ağustos 2024 11:54

Bana yaklaşık 20 gün sonra mail geldi. Mail de evraklarınız onaylandı ve Belçika göçmen bürosuna gönderildi diye. Eşim Belçika'da gerekli soruşturmayı yaptıktan orada ki göçmen bürosunu aradı ve evet evraklar burada hiçbir sorun yok. Size bir bilgi daha vermek istiyorum. Belçika'da haziran ve temmuz ayı tatil dönemleri. Bu yüzden işler normalden çok daha yavaş ilerliyor. Büroda ki kadın bunu açık açık söyledi ve maksimum 6 ay içinde onaylanacak dedi. Evraklar da vs hiçbir eksik yok dediler. Okuduklarım karşısında şok oluyorum burada sağlık raporu vs bir sürü evrak verenler var. Ben benden istenilen evrak dışında hiçbir evrak vermedim. Sadece fotoğraflar ekledim o kadar. VFS Global'da ki arkadaş bile en doğru olanı yaptınız dedi. Çünkü ne kadar çok evrak verirseniz işlemleriniz o kadar çok uzar arkadaşlar. Net olup sadece istenilen evrakları vermeniz yeterli.

Nur
Benzer Şikayeti Var
13 Ağustos 2024 09:08

Selin hanım sizin uzamasının sebebi bariz belli aslında. Evlilik yolu ile başvuru yapmışsınız. Eşiniz adı üstünde Avrupa vatandaşı daha fazla araştırılacaksınız, sorgulanacaksınız... Formalite mi değil mi ona bakacaklar. Mülakata bile girmişsiniz. Evlilikleri didikliyorlar ne yazık ki... Yeni evlendiğiniz için aslında eşinizin Avrupa vatandaşı olması bence pek de bir işe yaramıyor. Aksine daha çok didikliyorlar.

10 Ağustos 2024 09:34

Biz bir ay oldu bavurduk daha mail gelmedi sizin ki kaç ay sonra mail geldi? Esleri turk vatandaşı olmayanı isi daha zor çünkü esiniz orada doğmamış

VFS Global Belçika Aile Birleşimi Vizesi

12.06.2023 tarihinde VFS Globalin İstanbul şubesinden aile birleşimi vize başvurusu yaptım. 3 ay geçmesine rağmen henüz ...

1 Destek175 Yorum

VFS Global Evrak Takipsizliği Nedeniyle Vize Sürecim Aksadı

19 Haziran 2025 tarihinde VFS Global Ankara ofisinde Hollanda vize başvurumu yaptım. (NLD/ESB/190625/0047/01) Aynı gün ö...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular