Seyahat Tarihini Kaçıran Vize Başvurusu ve VFS'nin İletişim Eksikliği

Seyahat Tarihini Kaçıran Vize Başvurusu ve VFS'nin İletişim Eksikliği
03 Ekim 2024 16:10

VFS üzerinden 10.9.2024 de İsveç vizesi için başvuru yaptım bir gün sonra konsolosluğa pasaportumu ulaştırmışlar. Seyahat tarihim 25.9.2024 ile 29.9.2024 tarihleri arasındaydı. Evrakları verirken de yetişir mi diye sordum 15 güne çıkar dediler. Evraklarımı aldırlar. Bugün 3.10.2024 tarihinde VFS ye pasaportum geldi ve red vermemişler ama başvurumu sildiklerini çünkü seyahat tarihimin geçtiğini yazmışlar. Madem seyahat tarihime vize yetişmeyecekti neden VFS evraklarımı aldı. Bana yetişmez bu tarihe seyahat tarihinizi değiştirin demeleri gerekirdi. Kendilerine sorsan hiç belli olmuyor. Kaç günde vize verildiği diyorlar. 100 euro ya mı onca uğraşama mı yanayım. Şikayetçiyim

04 Ekim 2024 17:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Stil
Stil
Şikayeti Çözüldü

Hocam 10 Eylül de kons. Gittiyse VFS nin sucu olamaz. Konsolosluk geç incelemiştir. Dosyayı ve kıllığına geri çevirmiştir. İstese baktığı tarihten itibaren vize basıp yollayabilir. Üstelik başvurunuz çok yakın. 15 gün sure var arada ve İsveç gibi ülkeye başvuruyorsunuz. Problem VFS değil. İsveç te. İsteseler verirlerdi. Kıllık yapmışlar.

Silan
Silan

Üniversiteyi Avrupa ülkesinde okuyup, 7 sene oturumla yurt dışında yaşamış birine, pasaportu vize dolu birine kıllık yapıyorsa İsveç gibi bir ülke, diğer insanlara yapılanları düşünemiyorum. VFS de konsolosluk kadar hatalı bence beni uyarabilirdi seyahat tarihiniz çok yakın sorun çıkabilir böyle başvuru yapmayın demesi gerekirdi. Her iki tarafta hatalı bence

VFS Global İle Vize Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar!

Oğuzhan
05 Ağustos 2024 15:28

VFS Global Vize Başvurum Hala Sonuçlanmadı!

Batuhan
08 Eylül 2023 09:51

05 Şubat 2024 16:28
VFS Global Haksız Kazanç Sağlıyor! Randevu Mağduriyeti Yaşatıyor!

VFS Global Kategorileri