Baran sonuçtan memnun değil

Polonya için randevu çekilişi belirsizliği ve zaman aşımı stresi

04 Ekim 2024 16:01

Merhaba, 8 haftadır Polonya için randevu çekilişi bekliyorum ve hala bir sonuç yok. 5 Ağustos'da iş başı yapmalıydım ancak üzerinden 2 ay geçti ve davetiyemin süresi dolmak üzere. Daha önce de kura çıkmamasından dolayı zaman aşımına uğradı ve tekrar davetiye rica etmek durumunda kalmıştım. Her cuma çekilişin (kuranın) çıkmasını bekliyorum ancak hala bir gelişme yok. Çalışma iznim ve davetiyemin süresi dolmak üzere.

VFS Global'den bir açıklama rica ediyorum.

profile profile profile
07 Ekim 2024 11:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Teoman
Teoman

2 Aydır VFS Global den Polonya öğrenimi devam eden öğrenci için geceli gündüzlü neredeyse her yarım saate bir randevu bakıyoruz. Bir türlü randevu bulamadık. Son birkaç haftadır Uzun ve Kısa dönemli Erasmus vizeleri açık istediğin şehirden istediğin zamana randevular açık. Neden eğitimi devam eden ve yeni başlayan öğrencilere randevu açılmıyor. Bu öğrencilere paralı özel üniversitelerde okudukları için mi? Galiba bu öğrencileri randevu vermeyip dönem kaybetmesi ve paralarının yanması için yapıldığını düşünmeye başladık. Çünkü başka bir açıklaması yok. Polonya devletine ülkesini eğitim için seçmiş çocuklarımızın mağdur edilmemesi için bir an önce bu tavırlarından vazgeçmesini istiyoruz. Gençlerin eğitim haklarının ellerinden alınmaması için lütfen bir an önce randevuların açılmasını talep diyoruz. Ayrıca bu stresi yaşayan gençler ve ailelerin bir şekilde sesini birlikte duyurulması gerekmektedir.

VFS Global Polonya Çalışma Vizesi Kura Şikayeti.

15 Temmuz 2024 03:36
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global VFS Kura Adaletsizliği

İbrahim
16 Ağustos 2024 15:41
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
25 Şubat 2024 15:41