Sakarya Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Doktorun Üslûbu Hiç Hoş Değildi!

27 Haziran 2023 16:18

Veni Vidi Göz Hastanesi Sakarya'daki hastanesinde op dr. *** *** ***'a muayene olmaya gittim. Üslûbu, hiç hoş değildi. Konuşması ile odasından kovmaktan beter etti. Hekimliği iyi değil doğru düzgün muayene bile etmedi
veni vidi gibi bir kuruma böyle doktoru ve saygısızlığı yakıştıramadım.

27 Haziran 2023 16:07

Sakarya veni vidi göz hastanesindeki op Dr. A*** t** a****'a muayene oldum. Üslûbu hiç hoş değildi. Kovmaktan beter etti odasın dan. Hekimliği de iyi değildi doğru düzgün muayene bile etmedi. Gidecek olanlar bir kez daha düşünsün. Veni vidi kurumuna bu doktor ve saygısızlık yakışmadı

12 Temmuz 2023 15:11 (Şikayetten 14 gün sonra)

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Sakarya Çalışanlarının Rahatsız Edici Üslubu

23 Ekim 2023 17:53
Meltem sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 10:11
"Hasta hakları biriminden Burcu hanıma ilgisi ve nezaketi için teşekkür ediyoruz. Şikayet bildirimimin ertesi gününde arayıp hastane başhekimi tarafından tekrar muayene edilmemi sağladı. Muayeneden çok memnun kaldım. Tekrar reçetem düzenlendi. Bu yaklaşımı sayesinde hastane bir hasta kaybetmedi daimi bir hasta kazandı, kızımızı da aynı doktora götürme kararı aldık. Hastasına değer veren bir kurum olduğu için buradan çok teşekkür ediyoruz Veni Vidi göz ailesine."
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Hizmetinde İlgisizlik Ve İletişim Sorunu

23 Aralık 2024 09:40