Sakarya Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Doktorun Üslûbu Hiç Hoş Değildi!

Atilla
27 Haziran 2023 16:1811.802

Veni Vidi Göz Hastanesi Sakarya'daki hastanesinde op dr. *** *** ***'a muayene olmaya gittim. Üslûbu, hiç hoş değildi. Konuşması ile odasından kovmaktan beter etti. Hekimliği iyi değil doğru düzgün muayene bile etmedi
veni vidi gibi bir kuruma böyle doktoru ve saygısızlığı yakıştıramadım.

27 Haziran 2023 16:07

Sakarya veni vidi göz hastanesindeki op Dr. A*** t** a****'a muayene oldum. Üslûbu hiç hoş değildi. Kovmaktan beter etti odasın dan. Hekimliği de iyi değildi doğru düzgün muayene bile etmedi. Gidecek olanlar bir kez daha düşünsün. Veni vidi kurumuna bu doktor ve saygısızlık yakışmadı

12 Temmuz 2023 15:11 (Şikayetten 14 gün sonra)

Hızır R. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Sakarya Çalışanlarının Rahatsız Edici Üslubu

Dilek
23 Ekim 2023 17:5313.737

Kardeşim annemi Veni Vidi Sakarya şubesine götürdü. Dr. Muayene akabinde anneme bir tahlil vermiş ancak annem üzerinde o...

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Kötü Muayene Deneyimi Ve Yanlış Tedavi

Meltem
16 Aralık 2023 10:1121.199

"Hasta hakları biriminden Burcu hanıma ilgisi ve nezaketi için teşekkür ediyoruz. Şikayet bildirimimin ertesi gününde arayıp hastane başhekimi tarafından tekrar muayene edilmemi sağladı. Muayeneden çok memnun kaldım. Tekrar reçetem düzenlendi. Bu yaklaşımı sayesinde hastane bir hasta kaybetmedi daimi bir hasta kazandı, kızımızı da aynı doktora götürme kararı aldık. Hastasına değer veren bir kurum olduğu için buradan çok teşekkür ediyoruz Veni Vidi göz ailesine."

1 Destek

Hastane Hizmetinde İlgisizlik Ve İletişim Sorunu

Sema
23 Aralık 2024 09:406.887

Bakırköy Veni Vidi Göz Hastanesi'nde işlem gördüm. Önce bana 15 gün içinde %150 görmeye ulaşacaksın dendi, ancak 1 ay ol...

1 Yorum