Göknur sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 16:42

Dudak dolgusu yaptırdım. Keşke yaptırmasaydım mahvettiler dudağımı düzelsin diye gittim daha büyük acı çektim erittirmeye gittim şırıngayla dudağımdan dolguyu çektiler çok ama çok acılı süreç geçirdim ücret iademi yapmadılar. Durumu da düzeltmediler. Asla gidilmemesi gereken bir yer haklarımı yasal yolla arayacağım

Venedik
Venedik

Kliniğimiz adına yapılan bu tip yorumlar kesinlikle gerçek süreci yansıtmamaktadır. Tüm hastalarımıza aynı özveri ve ilgi ile takip edilmektedir. Tüm hastalarımıza işlem günü olsun kontrol süreci olsun ilgilenilmekte ve takip edilmektedir. Ancak 5 ay sonrasında bu tip yorum yapılması gerçeği yansıtmadığının kanıtıdır zaten. Memnuniyet 1 ay kontrol süreciyle zaten ortaya çıkar ve kontrol seansı bunun için vardır. Ancak bizlerden sonra başka klinikte olan masrafları çıkarmak için bizi karalayıp ücret iadesi almak yönünde olduğunun farkında olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetlerimiz için Venedikclinicofficial Instagram sayfamızı incelerseniz hastalarımızın ne kadar mutlu ayrıldığını zaten görüceksinizdir. Sevgiler/ venedik klinik yönetim

Gul sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Estetisyen Gizem Yenice Dudak Dolgusunun Tutmaması

16 Kasım 2023 07:36

Cosmotolog Bybeyza Hekim Olmadığını Anladım Maalesef Geç Oldu!

29 Mart 2024 06:39
Cosmotolog Bybeyza Hekim Olmadığını Anladım Maalesef Geç Oldu!

British Esthetic British Estetik Dudak Dolgusu Şikayeti

23 Ağustos 2023 13:20