Vefadent Sorunlar Ve İlgisizlik

25 Ocak 2024 13:51

Vefadent'de hizmet ve tedavi, azami devlet hastanesindeki kadar. Dün dişlerimdeki ağrı için Atakent kliniğine gittim. Kanal tedavisi yapılacaktı, film çekildi; ancak ne doğru düzgün bir anlatım ne de bir bilgilendirme yapıldı. 16.30'a randevu verildi. Sonrasında işlemin 1 saat süreceği, yarına ertelenmesinin daha iyi olacağı söylendi. Doktor hanım böyle olmasının daha iyi olacağını ifade etmiş. Bugüne randevu düzenlendiğinde gittim ve direkt işleme başlandı. Koltuk mesafesi düzgün ayarlanmadı, başım boğazıma sıkıştı. Sürekli 'ağzını kocaman aç' denildi. Temizlik için kullanılan vakum, dilimin üstüne yapıştırıldı ve yardımcı hiç dikkat etmedi. İşlem yarım saate yakın sürdü. Söylenen tek şey, 'şişerse ya da dolgu düşerse gel' oldu. Doktorun neye dikkat etmemiz gerektiğini, neler yapıldığını anlatması beklenirken böyle bir bilgilendirme yapılmadı. Ödememi yaptım; ancak hizmetten, işçilikten ve ilgiden hiç memnun kalmadım. Ne detaylı bir fatura verildi ne de ilgili bir hizmet alabildim.

Vefadent Yanlış Hekim Seçimiyle Diş Çekimi Kabusa Döndü

Rüveyda
11 Temmuz 2025 13:36

Tekrar Eden Diş Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

30 Mart 2025 23:39
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Mega Avrupa Diş Kliniği İlgisiz Ve Yetersiz Klinik Deneyimi

28 Mayıs 2024 19:42
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Atamer Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (İstanbul) Mahalle Diş Kliniğinde Yaşanan Sorunlar

20 Mart 2024 23:29
Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Yaşadığım Kâbus

Gulsah