Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Yedek Anahtar Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

16 Ekim 2024 20:18

14.10.2024 günü Konya Atsanlar Chery bayisinden eski plakası 43 *** 407 (yeni plaka 51 *** 325) olan, şasi numarası NMTBE3JE50R244*** olan 2018 model gri Toyota Corolla aracı satın aldım.

Bana aracın yedek anahtarının olmadığını, bu aracın Vavacars İstanbul Cennet bayisinden geldiğini ve yedek anahtarı olmadan teslim aldıklarını belirttiler. Daha sonra aracın eski sahibinin damadı olan s*** Bey'den anahtarı sorduğumda, aracı 18.09.2024'de vavacars İstanbul Cennet bayisine sattıklarını ve yedek anahtarı da 19.09.2024'de vavacars'ta ismini hatırlamadığı müdür beye teslim ettiğini söyledi.

Bunun üzerine ben de 16.10.2024 tarihinde saat 10.14'te 0216 275 38 ** numaralı telefondan vavacars İstanbul'u aradım. Bana, belirttiğim aracın yedek anahtarının ellerinde olmadığını söylediler. Bunun üzerine, bu anahtar kötü niyetli kişilerin eline geçerse ve benim adresimi bulup aracı alıp götürürlerse kim sorumlu olacak diye sordum.

Karşımdaki bayan, araç bizden çıktığı için bizim sorumluluğumuz olmaz cevabını verdi. Bu cevabın üzerine, gerekli kurumlara dilekçe vereceğimi söyledim ve telefonu kapattım. Toyota bayisini aradığımda, bu anahtarın çipli, kodlu ve kumandalı olduğunu, başkasının eline geçmesi halinde aracı rahatlıkla alıp gidebileceğini belirttiler.

Bu belirttiğim nedenlerden dolayı, aracımın başına yedek anahtardan kaynaklı bir sorun geldiğinde sorumlular vavacars İstanbul Cennet bayii ve Konya Atsanlar Chery bayisidir.

17 Ekim 2024 08:13 (Şikayetten 11 saat sonra)
17 Ekim 2024 15:42

Ayrıca adalet Bakanlığına da müracaatta bulundum konunun uzamaması için gerginin yapılmasını istiyorum. Aracın eski sahibinden ve Konya Chery bayi inden edindiğim bilgiye göre yedek anahtar wawacars ta müdür beye verilmiş ve wawacarstan Konya Chery bayiine araç yedek anahtarı olmadan teslim edilmiş.

22 Ekim 2024 12:39

Hala arayıp soran yok en kısa süre acaba sizde ne kadar bende 1-2 gün

25 Ekim 2024 12:15

Bu nasıl bir araştırmadır kardeşim kuyuda iğne mi arıyorsunuz oyalayıp durmayın.

30 Ekim 2024 19:39

Bugüne kadar beni arayan soran dahi olmadı insanın aklına farklı konular geliyor. Çünkü bu yedek anahtarın bayide yenisi 15.000 TL civarında ya birine verildi. Ya da verecekler. İğne değil ki kaybolsun ya da çöp değil ki atılsın. Yazıklar olsun Wawacars Wawacarsla iş yapanların dikkatine. Sonra sıkıntı yasayabilirsiniz.

20 Aralık 2023 17:12
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Art Niyetli Sistem

02 Şubat 2024 12:17
Vavacars Art Niyetli Sistem
Toygun sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Ayıplı Ve Kusurlu Araç

Toygun
13 Mart 2024 18:00
Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 15:32
"Damla Hanım'a ve sonraki süreçte sürekli bilgi verip destek olan Gökhan Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum."
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ın Sattığı Araçların Arkasında Durmaması

18 Temmuz 2024 12:27