Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Varmı Arttıran Arızalı ve Problemli Araç Satışı

01 Şubat 2024 17:41

26.09.2023 tarihinde Varmı Arttıran ihalesinde Superb marka araca teklif verdik. Ekspertiz raporunda, araçta sadece iki adet ufak ezik olduğu ve bazı küçük çiziklerin bulunduğu belirtilmişti. Aracın ihalesini kazanarak satın aldık ve ardından ödemeyi gerçekleştirdik. Daha sonra Varmı Arttıran ekibi, aracı çekici hizmeti ile adresimize gönderdi.

Çekici görevlisi, aracı çalışır durumda ve farları açık şekilde teslim etti. Aracın çekici üzerinde çalışır halde olması bizi şaşırttı. Aracı teslim aldık.Araç kirli olduğu için oto yıkamaya götürdük. Oto yıkamadan aracı teslim aldığımızda, aracın çalışmadığını ve aküsünün bitmiş olduğunu fark ettik. Meğerse aracı bize bilerek çalışır halde çekici ile göndermişler. Ayrıca, aracın kaputunda, tavanında, bagajında taş izleri, kuş dışkısı yanıkları, kaynak izleri ve nokta nokta birçok farklı iz ortaya çıktı.

İletişime geçtiğimizde ise hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler.Satın aldıktan sonra hiçbir sorumluluk almayıp, her şeyin alıcıya ait olduğunu belirtiyorlar.

Sahibinden Kvn Grup İlanı Yanılttı!

28 Kasım 2024 10:22
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Otonomi Yıldırım Motors İnsanları Yanıltıyor, Mağdur Ediyor

01 Ağustos 2024 14:38
Ankara Otonomi Yıldırım Motors İnsanları Yanıltıyor, Mağdur Ediyor
Durmuş sonucu yetersiz buldu

Ekspertiz Raporundaki Yanlışlık Ve Güven Kaybı

Durmuş
12 Mart 2025 10:23
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 01:26
Sahibinden.com Üzerinden Yanlış Yönlendirme Ve Ekspertiz Sorunu