Damla sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hesap Askıya Alma Ve Yetersiz Destek

11 Kasım 2024 14:55

Valorantta sözde 7. Madde dolayısıyla haksız bir şekilde hesabım askıya alındı. Defalarca Ticket attım durumu açıkladım fakat biletlerime yanıt bile verilmedi. Çözüldü olarak işaretlenip geçtiler defalarca kez aynı şeyi yaptılar. 5 Nisan 2025e kadar hesabım askıya alınmış durumda ve bu durumdan çok rahatsızım. 3 yıldır oynuyorum yılların emeği var hesabımda ve binlerce lira yatırmış olduğum bir hesap. Artık riotun bir işi de adam akıllı yapmayı öğrenmesi lazım. Özellikle Türkiye bölgesinde. Hile ile immortal olup hesap satanlar bile ban yemezken benim sebepsiz yere hesabımın askıya alınması çok saçma. Ya adam akıllı bir cezalandırma sistemi getirsinler ya da cezalandırmasınlar çünkü benim gibi haksız cezalandırılan çok fazla mağdur var. Hileler ceza almazken bizler niye ceza alıyoruz anlamıyorum. Hile için bir çözüm bulamadıkları gibi saçma sapan cezalar veriyorlar. Bu durumları düzeltmek yerine oyuna hala skin paketleri getirmeye devam ediyorlar. Hesabımın cezalandırmasını ve benim gibi mağdur olan herkesin cezasının kaldırılmasını talep ediyorum ve siz riot olarak bunu gerçekleştirmek zorundasınız çünkü bizlerin hiçbir suçu yok ve hileler oyunu oynamaya devam ediyorlar.

14 Kasım 2024 12:17

Hala açmadılar hesabımı tabii ki riot şaşırtmıyor. D

Yorumlar (6)

Hocam ben bulamıyorum bakamıyorum ban süreme, desteğe yazdığımdada aynı şeyleri deyip duruyorlar Nası öğreneceğim?

Azam

He aga buldum yav gti epic den indir agam riot çalışmıyo yeni hesap açarsın sıkıntı olur ama çözülür bence

Azam

Aga haklısın sonuna kadar bende aynısını yaşıyorum çoçuk bütün maç anneme sövdü ben ona bir 2 laf ettim çıkıp girdiğimde maçtan bir bakıyım 1 aylık ban yedim bu nedir aga adaletsizlik byu 2 İnci oluyor bu ban diğeri de bu ayın 17 sine kadardı daha 5 gün oldu la yine ban yedim valorantı başka bir yerden indircem

Hayrunnisa
Hayrunnisa

Ben de aynı şekilde ban yedim damla. Yeni hesap açıp ürün almamız için yaptıklarını düşünüyorum artık. Bir açıklama bile yapmıyorlar.

Emre
Emre

Damla merhaba sana bir sorun olacaktı benimde hesbaim askıya alindi ve süresine nereden bakcagimi bilmiyorum sen nereden öğrendin?

Damla

Selam clienti açıp Valorant kısmına geldiğinde bir otomatik mesaj geliyor eğer göremiyorsan riot desteğe Ticket atıp öğrenebilirsin

Serdar
23 Haziran 2024 00:10
Haksız Ban Ve Yetersiz Destek: Valorant Mağduriyeti
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 13:31
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kısıtlama Ve Yetersiz Destek

Orçun