02 Mayıs 2023 21:07

Valeria beauty Platinum isimli Levent şubesinden kesinlikle şikayetçiyim hakkımı asla helal etmiyorum. İnsanları bu duruma nasıl getirirsiniz. Bayramdan önce protez tırnak yaptırmak için gittim yabancı uyruklu 20 yaşlarında bir kız vardı. İşi asla bilmiyor hatta bunun farkına vararak sordum ve ben bakarak öğrendim dedi video izleyerek işe başlamış gelip. Bütün parmaklarım kan içinde kaldı manikürle asla alakası yok yapılan işlemin orada ilaçlarla kanı durdurdular. Orada benden binlerce kez özür dileyip yeni bir eleman alıp bunu düzelteceğiz dediler ve bu kızı işten çıkaracağız dediler. İlk yaptığı işlem ben olmuşum:) denemeden iş vermişler Ben deneme tahtası mıyım? Sonrasında mesaj attığımda dönüş ve cevap alamadım şikayet edeceğim sizi deyince dönüş yaptılar düzeltelim veya paranızı iade edelim dediler. Yeni bir eleman aldıysanız düzeltin dedim almamışlar hala o kız varmış. Paramı iade edin başka yerde düzeltin dedim bu sefer yine cevap vermeyi kestiler. Ben 250 TL ile Fakir olmam sizde zengin olmazsınız. Asla helal etmiyorum hijyen ve iş ciddiyeti asla yok. 10 gün olmuştur tırnak etlerim hala iyileşmedi. Fotoğrafları paylaşacağım oradan bakabilirsiniz.

Gamze
Gamze
02 Mayıs 2023 21:18

Bu arada paylaştığım fotoğraflar işlem yapıldıktan sonra ki fotoğraflar. :) Yani gözü gören herkes işlemin manikürle ve protezle hiçbir alakası olmadığının farkına varır çok yazık. Para kazanmak uğruna önüne gelen iş yeri açıyor kendine.

Valeria Platinum Beauty Levent Şubesinde Protez Tırnakta Mantar ve Hijyen İhmali

02 Ocak 16:22
valeria-platinum-beauty-levent-subesinde-protez-tirnakta-mantar-ve-hijyen-ihmali-5.jpg
valeria-platinum-beauty-levent-subesinde-protez-tirnakta-mantar-ve-hijyen-ihmali-4.jpg
valeria-platinum-beauty-levent-subesinde-protez-tirnakta-mantar-ve-hijyen-ihmali-3.jpg

Güzellik İşleminde Hijyen ve Sağlıkla İlgili Sorunlar

18 Ağustos 2025 10:42
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Hijyenik Olmayan Ortam Ve Saygısız Hizmet Nedeniyle Memnuniyetsizlik

19 Temmuz 2025 17:27