Busra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 20:07

Bestiron damla kullanıyorum bebeğime. 3 kutu bitirdik, dün 4. kutuyu aldım. Bugün sabah açıp kaşığa damlattığımda aynı olmadığını fark ettim. Saydam yağ içerisinde bordo-siyaha yakın bir renkte minik pütürler var. Eczaneye söyledim, firmayı aradıklarını fakat durumun normal olduğunu söylediklerini iletti. Ama normal değil, bu normalse diğerleri neydi? Küçücük bebeğe kullanıyorum ben bu damlayı. Diğer 3 kutu bu şekilde değildi. Bu kutu bu şekilde çıktı. Ürünün değiştirilmesini istiyorum. Önceki damla ile yeni açtığım damla arasındaki farkı resim olarak attım.

02 Aralık 2024 21:22

Bestiron damla içerisinde parçacıklar var önceki kullandığım damla homojen hale geliyordu ama bu damla dışı saydam yağ içerisinde minik parçacıklar var yaklaşık 1 ay önce de yazmıştım buraya iletişime geçtiler tekrar yeni ürün gönderdiler fakat o da aynı şekilde çıktı bu üretimdeki seride sorun olduğunu düşünüyorum iade talep ettim fakat eczane iade ederse kendisi depoya iade edemeyeceğini söyledi ve iadem gerçekleştirilmedi valens ilaçtan kullanmada sorun olmadığını söyledi kullanabilirsiniz dedi sadece 3 gün kullandım bebeğime huzursuzluk vs gibi sorunlar ortaya çıktı bebeğimde o değişikliği hissettim hemen kullanmayı bıraktım ve bebek normale döndü emin olmak için biraz ara verdikten sonra tekrar başladım ve tekrar aynı şeyleri yaşadım ve şu an kullanamıyorum belli ki üründe sorun var sağlık bu kadar basit olmamalı bir sorun varsa lütfen arkasında durun her şeyden önce bir bebek sağlığı söz konusu

02 Aralık 2024 21:17

04 Kasım 2024 19:37

Bestiron damla kullanıyorum bebeğime 3 kutu bitirdik dün 4. Kutuyu aldım eczaneden bugün sabah açıp kaşığa damlattığımda aynı olmadığını fark ettim saydam yağ içerisinde bordo - siyaha yakın bir renkte minik pütürler var eczaneye söyledim firmayı aradıklarını fakat durumun normal olduğunu söylediklerini iletti ama normal değil bu küçücük bebeğe kullanıyorum ben bu damlayı diğer 3 kutudan farklı içi kullandığım ürünü bilmiyormuyum bu normalse diğerleri neydi ürünün değiştirilmesini istiyorum önceki damla ile yeni açtığım damla arasındaki farkı attım resim olarak

Ek
Ek

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 17:23

15 Nisan 2025 13:02