Vale Vento Motor Müşteriyi Mağdur Ediyor

12 Temmuz 2023 15:02

Ankara'da vale vento motor isimli motosiklet firmasında RKS fericcia 150 CC motor satın almak için WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Ellerinde bir tane gri motor kaldığını fakat faturasının fabrikadan gelmediğini söyleyerek bir hafta 10 gün kadar beni beklettiler. En son verdikleri gün süresi de bitince bu sefer yeni motorlar geldi dediler.

Nardo gri renk var mı diye sordum, evet var dediler. Ertesi gün Sakarya'dan Ankara'ya doğru yola çıktığımı söyledim herhangi bir cevap yazmadılar. Firmaya gittiğimde yeni geldi dedikleri motorlar söylediklerine göre satılmış sadece beyaz rengi kalmış. Ankara'ya gidip gelme masrafım kaybettiğim zaman bana zarar olarak kaldı. Bir de bana dediler motorun parasının tamamını gönderirseniz ayıralım. Kapora göndereyim dedim kabul etmediler, tamamını göndermemi talep ettiler. Dürüstlük her amblemi olan kurumda bulunmaz. Yalan ise bir çok ticari konumda bulunan bir özellik. Vale vento motor firması ile ilgili takdiri de bu firmayla ticaret yapacak olanların takdirine bırakıyorum.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 10:03

Galeri Gülhan Motor Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı