Vakıfbank Spor Kulübü Çakırlar Batıkent Şubesi

27 Eylül 2023 14:37

Kızım D**n** b** 12 yaşında yaklaşık 3 aydır VakıfBank Spor Kulübü Ankara Metot Koleji şubesinde antrenmanlara katılmakta. Ailelerin antrenman programlarını seyretme yasağı, aylık ücretlerdeki düzensiz artış, 4 aylık ücretin peşin alınması, profesyonelliğe ne kadar uygun tartışılır. Tüm bu olumsuzlukların yanında kızım kendini günden güne geliştiren bir sporcudur.

Bizim bu olumsuzlukları anne baba olarak çocuğumuza yansıtmamaktır. Amacımız bu olmalı ki spor yapmaktan kızımızın soğumaması geri kalmamasıdır. Bu kulüpte şube sorumlusu olarak görev yapan Cemal Furkan Gözüküçük kızımın altyapı antrenmanlarına katılacağını hafta içi salı ve perşembe akşamları olacağını söylemiştir. Verdiği yanlış bilgiler doğrultusunda antrenman saati ve antrenman yapılacak salonun nerede olacağını söylemekten yoksun olduğudur. Verilen tarih, saat ve antrenman sahasının farklı olduğudur. İletişim numarası 0 530 266-- 86 numaralı telefondan ulaşılması mümkün olmayan ertesi gün öğlen saatlerinde arandığımızda bu yapılanın bir sorumsuzluk olduğunu söylediğimizde kendisinin doğru bilgi verdiğini özür dilenmesi durumunda konunun kapanacağını bilmemesidir.

Fakat ısrarla kendini savunması bizlere ne kadar önem verdiğini göstermektedir. 4 aylık süreci tamamlayalım, artık sizinle olmayacağız dediğim zaman keyfiniz bilir istediğinizi yapabilirsiniz. Dedikten sonra telefonu yüzümüze kapatmakta alkışlanacak bir harekettir. VakıfBank Spor Kulübüne buradan söylemek istediğim, altyapı antrenörlerini ve yetki verdiğiniz kişileri  belirli bir eğitimden geçtikten sonra o sorumluluğu verin, yoksa değil sporcu, dört mevsim güzel ülkemizde domates bile yetiştiremeyiz.

07 Kasım 2023 06:34

Kızım şu an VakıfBank spor kulübünden ayrıldı başka bir spor kulübünde spor hayatına devam etmekte ve çok mutlu. Son olarak teknik ekibe ve yönetime kızım başarılı olacak sizde gurur mu duyarsınız yüzünüz kızarır mı artık sizin tasarrufunuz.

Vakıfbank Spor Kulübü Metot Kolleji Batıkent Ankara

26 Kasım 2023 20:07
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Voleybol Kursu Beylikdüzü

27 Eylül 2024 09:13