Mina sonucu yetersiz buldu

Vakıf Taşdelen Su Cam Borulu Pompa-Ücretsiz Değişim Hakkı

09 Temmuz 2023 19:22

Neredeyse Vakıf Taşdelen markası cam damacanaya başladığı tarihten beri aboneyiz ve haftada bir kez kesin, çoğu zamanda iki kez 15Lt cam damacana siparişi veriyoruz.

Abone olurken yılda bir kez ücretsiz cam borulu pompa değişimi sözü verilmiştir fakat şu an taahhüt ettikleri değişimi sözünü yerine getirmiyorlar, nedeni ise 2021 yılında kampanyanın süresinin dolmuş olması. Kampanyaya katılmadığımızı, abone olduğumuzu gözardı ediyorlar.

Üç gün önce sipariş verirken uzun süredir değiştirmediğimizin (ki bu 2021 yılından beri anladığım) aklıma gelmesiyle telefonda cam damacana ile birlikte pompa siparişi de verdim, telefonda su damacana fiyatının 65 TL olduğunun bilgisini aldım, pompa hakkında kesinlikle hiçbir şey söylenmedi ve bende ücretsiz değişim olduğunu düşündüm. Suyu getiren beyefendi cam şişe ve plastik borulu pompa ile geldi, plastik olduğunu fark edip söylediğimde cam boru ile değiştirin cevabını aldım ve 100 küsur tl (yanlış hatırlamıyorsam 120 TL) gibi bir ücret istedi. Bende plastik borulu pompayı almadım ve sadece suyun ücretini ödedim.

Cam borulu pompa mağduriyetimin giderilmesini ve ürünün yenilenmesini talep ediyorum.

12 Temmuz 2023 11:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Paylaşmış olduğunuz şikayet doğrultusunda sizler ile iletişime geçilecektir. Bilgilerinize. Saygılarımızla. Vakıf Taşdelen Su Müşteri Hizmetleri

12 Temmuz 2023 12:32
Mina
Mina
22 Temmuz 2023 10:02

Firma tarafından arandım, plastik su pompa ve cam borusunu tek seferlik hediye ettiler. Eskilerini de plastik su pompa ve cam boru olarak takım halinde geri verdim. Teşekkürler

Serap sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 14:10
Blanche sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 09:30
Burak sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 10:21
Tülin sonuçtan çok memnun