Nur sonucu yetersiz buldu

Vaillant Kombi Servis Sorunu Ve Uzun Bekleyiş

28 Aralık 2024 21:27

Vaillant kombi aldım geçen yıl, bu yıl bozuldu. Servisi aradım, 1 hafta sonra geldiler, baktılar. İçinden vana di bozulmuş. Nasıl bir servisse, ellerinde yokmuş, parça sipariş vereceğiz, gelecek dediler. 20 gündür hâlâ parça bekliyorum. Servis sıfır, arıyorum, açmıyorlar. 20 gündür 3 çocukla hasta oldum. Vaillant hizmet yok, bu kadar ünlü bir marka, böyle hizmet.

28 Aralık 2024 21:00

Vaillant marka doğalgaz kombisi aldığım daha kullanalı 2 sene ancak oluyor ancak bir gün ısıtmamaya başladı servisi aradık servis geldi ve kombinin iç musluğunun bozuk olduğu söylendi ve sipariş oluşturuldu bilgisi verildi aralık ayın 18 civarında oluyor bu olay sipariş girilmeden önce de yılbaşı geldiği için gecikmeler yaşanabilirler dediler ve bugün ayın 28i evde dogalgaz adına bir şey yok 3 çocuğum var ve kışın ortasında soğuktayız gerekli servisleri aradığım takdirde telefonlarım açılmıyor hep geçiştiriliyorum şu an İstanbul adı altında bir şubeyi aradım sistemde salı günü gösteriyormuş ama bana servis cumartesi günü geleceklerini söylemişlerdi ilk geldikleri zaman gece saat 8,9 gibi geldiler anlam vermedim geceleride çalıştıklarını 20 güne yakın servis bekliyorum acilen bu sorunumun çözülmesini istiyorum

Nur
29 Aralık 2024 12:16

Ben 20 gündür 3 çocukla perişanım benim. Sorunumu acil çözün

29 Aralık 2024 15:36 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Nur C., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, Vaillant – Tüketici Deneyim Yönetimi

Nur
30 Aralık 2024 07:04

Benim sorunumu acilen çözün bu kış günü ben rezil hasta olduk tüketici hakemine şikayet edip böyle bir marka böyle hizmet

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
21 Aralık 2023 09:26