Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Dr. T. K Memnun Kalmadım

Kayseri'de Beyazşehir Uzdent'te üç dişimi çektirdim. Ücreti dahilinde çekimden sonra herhangi bir ilaç, antibiyotik ya da gargara yazmadılar. Bugün beşinci gün ve ağrıdan duramıyorum. Üçüncü kez gittiğimde, yani beşinci gün reçeteyi yazdılar. Hiç memnun kalmadım. Dr. T. K. hakkında olumlu bir görüş bildiremiyorum.

21 Ağustos 2024 09:43 (Şikayetten 3 ay sonra)

Öncelikle, yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Amacımız her zaman hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak ve tedavi süreçlerinin en rahat şekilde geçmesini sağlamaktır. Bu nedenle, yaşadığınız sıkıntıyı dikkate alarak durumu daha ayrıntılı bir şekilde incelemiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştı. Tedavi sürecinizde önerilen ilaçlar ve bakım yöntemleri hakkında eksik veya yanlış bir iletişim olduysa, bu durumu telafi etmeyi çok isteriz. Sağlığınız bizim için önceliklidir ve sizden gelen geri bildirimler, hizmet kalitemizi artırmak için oldukça değerlidir. Lütfen bizimle doğrudan iletişime geçin, böylece tedavinizle ilgili yaşadığınız sorunları daha detaylı konuşabilir ve gerekli adımları atabiliriz. Amacımız, siz ve diğer tüm hastalarımızın memnuniyetini sağlamak ve sağlıklı bir gülümsemeyle kliniğimizden ayrılmanızı temin etmektir. Sağlıklı günler dileriz.

4 Mart 2025 13:10

Kayseri beyazşehir uzdente işlem gördüm gerçekten memnun kalmadım tel taktırdım ve nuri yelkendi doktorum bana dediği son şey 1 ay sonra gel impilant yaptırıp diş telini cıkartıcaz demişti 1 ay sonra gittiğimde başka bir doktor yanlış işlem yapıldığını söyledi ve ben çalıştığım için belirli günler gelmediğimi dile getirdim 2 aydır kırık diş teli ile dolaşıyorum ilginiz için çok teşekkürler

Hızlı Ve Yetersiz Muayene Sonrası Hayal Kırıklığı

Diş ağrısı için başvurduğum Kayseri Uzdent Diş Hastanesi'ne gittim, 250 TL muayene ücreti ödedim. Muayene 2 dakika sürdü...

1 Destek1 Yorum

Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Uzdent Diş Merkezi Tedavi Sonrası Ağzımda Yaralarım Oluştu

Kasım ayının 3. Haftasında Kayseri hastane Cad de K* uzdent diş merkezine gittim. Disimde aşırı ağrı vardı. Dr. H. K. Ka...

1 Destek1 Yorum

Muayene Randevusu Skandalı: Yanıltıcı Bilgilendirme Ve İlgisizlik

5 Nisan 2025 Cumartesi günü Kayseri merkez Uzdent diş Hastanesi ortodonti bölümüne muayene olmak için gittim giriş yaptı...