Selin

Selin

Şikayetleri(3)

Royal Beach Club Hotel Otel Hizmetleri Ve Temizlik Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı

20 Ağustos 2024 22:433.836

Otele pazar günü saat 16:30 gibi giriş yaptık. Hazır olması gereken oda ne temiz ne de hazırdı. Üstelik kaldığımız bu 3 ...

6 Temmuz 2024 19:26160

Aynı çalışanımız kaza geçirdi bahanesini bugün yerlerine gidip duvar gibi kapıyla karşılaşınca bana da kullandılar. Ön ö...

Bambi Yatak Bambi Latextra Yatak Kalitesizliği

6 Şubat 2024 09:356.542

Ekim 2022'de Bambi'den lateks yatak satın aldım. 'Omurga dostu' adı altında pazarlanan bu yatağı, boyun fıtığım olduğu i...

Desteklediği Şikayetler(1)

Royal Beach Club Hotel Otel Hizmetlerinde Büyük Eksiklikler Ve Temizlik Sorunları

21 Ağustos 2024 12:374.362