Taha sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Rtr 200 Kronik Sensör Sorunu Yüzünden Motordan Soğumak

06 Ağustos 2023 19:06

28.07.2023 tarihinde Manisa Turgutlu da bulunan gönül hali yetkili bayiden tvs rtr 200 motoru sıfır olarak aldım. Teslimat için. Isparta'dan Manisa Turgutlu'ya gittim bayiden motoru teslim aldım. Teslim aldığımda motorumda benzin deposunda ve egzoz kısmında hafif çizikler var. Neyse dedim nazarlık olsun. Sonrasında şoför selesinin yerine oturmadığını fark ettik. Servise gittik oradaki servis sağ olsun tornavidanın arkasıyla vurarak damağını düzeltmeye çalıştı. Isparta'ya gidince bunun değişimini istersiniz dedi. Neyse tamam dedik Manisa Turgutlu'dan İzmir'e yola çıktık İzmir'de motor teklemeye gaz kesmeye başladı. İzmir'de bir tane bile yetkili servis ilgilenmedi. Bir usta sensörün bozuk olduğunu bu motorda kronik olduğunu sensörün değişince düzeleceğini söyledi. Bizde bayiyi tekrar aradık. Bayi bize buraya gelin benim elimde bozuk başka motor var onun sensörünü çıkarıp sizinkine takalım dedi. Geçici çözümdü biliyordum ama o kadar uğraştık Isparta'ya geri dönmek istiyordum ve kabul ettim sensör ve buji değiştiğini söyledi. Ve yola çıktık Isparta'ya geldik sorun yoktu. Ve ilk rodaj bakimi yapıldı. Ve bakımdan 2 gün sonra motor tekrar gaz kesiyor ve tekleme yapıyor istop ediyor. Sensör tekrar bozuldu buna eminim. Ama şikayetlere baktım tvs rtr 200 model motorun yetkilileri motorunun arkasında durmuyor. Benim sorunumu da çözmeyecekler. Değişim ya da iade talebi oluşturacağım. Hayatımda aldığım ilk sıfır ürün bu motordu ve hayallerim yıkıldı motordan soğudum. Umarım en kısa zamanda yetkili kisiler ve kuruluşlar benim sorunumla ilgilenir ve bu ayıplı malı değiştirir ya da geri iade alırlar.
Tvs rtr 200 modelinde sensör sorunu kronik bir hata ve bu düzelmeyecek sanırım motorumu çok beğenerek aldım ama şu an gerçekten hayallerim yıkıldı Bunun parasını ödemek içinde ek işlere gitmem gerekiyor ama ben daha fazla çalışıp motoruma rahat bir şekilde binemeyeceğim. Lütfen sorunumu en kısa sürede çözüme ulaştırın

28 Ağustos 2023 13:51

28 Temmuz 2023 da aldığım motora hala daha binemiyorum. Bunun sebebi olarak da sanırım ugur motor yetkili servislere ücret vermiyor ya da geciktiriyor. Bu yüzden servisler tvs geldiğinde umurumda olmuyor. Belli ki bir sorun var ugur motorda ki bu kadar fazla şikayet varken bile haladaha ilgisiz ve sadece şikayeti dinliyorlar ama çözüm sıfır. Ugur motorda yetkili servislere bakan kimse masadan kalkıp kontrol etmesi ve bu kadar şikayetlere ilgilenip yaptırım veya bir ceza uygulaması lazım. Mağdur olan o kadar insan var ben dahil. Belli ki bunların Allah'tan korkuları da yok. Böyle yetkilileri çalıştırmaya devam ettikçe bizim hiçbir sorunumuz çözülmez

14 Ağustos 2023 19:35

Tvs rtr 200 bayiden sıfır aldık yaklaşık 20 gündür binemiyoruz arızalı olduğu için. Sıfır üründe sensör arızası var. Ve artık ben motoru iade edeceğim. Gerekli kurum ve kuruluşlara başvurmak için evraklarımı hazırlıyorum. 100. Bin tl ödediğimiz motora keyifle binemedik tvs nin ve umanın sayesinde. Ve Türkiye'deki yetkili servis ağının bu kadar vasat, basit ve bilgisizliklerinden dolayı. Artık canımıza tak ettirdi. 2 arkadaş sıfır motor aldık ikisinde de aynı sorun var. Ve artık mahkeme yoluyla iade edeceğiz buradanda tvs alacak arkadaşlara sesleniyorum. Başka marka alin ama tvs asla

11 Ağustos 2023 16:45

Tvs rtr 200 servis agi sıfır. Uğurlu motor ilgilenmiyor. Sensör siparişi yapılıyor aynı gün kargoya çıkarırız diye bilgi veriliyor ama hiç alakası yok. Sadece sizi geri ararlarsa sözlü olarak sizi rahatlatmaya çalışıyorlar. Sıfır aldığımız motoru 3 haftadır binemiyoruz. Tvs müşteri hizmetleri numarasını hiçbir zaman cevaplamıyor. Yazık gerçekten verdiğimiz paraya ve alamadığımız hizmete. Bu tvs motor ve uğurlu motor ilgisiz ve alakasız. Bayisinden aldığımız motorun egzozu çizik benzin deposu çizik şoför selesindeki damak tam yerine oturmuyor. Bayi de sağ olsun maddi hasarlı ürün olarak giriş yapmadığı için yenisini göndermiyorlar. Ama sorsanız bayiniz istesin biz gönderelim diyorlar yalan. Bayide istemiyor istemiyorlar Yazıklar olsun keyifle motora binmek varken stresten ne hale geldik. Asla tvs modellerini alma Paranız zamanınız psikolojiniz yerle bir oluyor

07 Ağustos 2023 16:08 (Şikayetten 21 saat sonra)
Taha
09 Ağustos 2023 14:00

Bir kez aradılar halledeceğiz dediler yok müdürlerle görüşeceğim servisinizle görüşeceğiz filan dediler. Geri döneceğiz size dediler haladaha geri dönecekler. Gerçekten bu tvs rtr 200 aldığıma binlerce kez pişmanım keşke iade işlemi olsa ve iade etsem. Türkiye'de bu tvs rtr ya da uğurlu motorları ya da isimleri her neyse asla bir şey alınmaz

Taha
11 Ağustos 2023 08:51

Hala daha bekliyorum sözde sıfır motor aldık ama binemiyoruz. Bu tvs motor gruplarından uğurlu motordan uzak durun paranız çöp olur.

28 Kasım 2023 23:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Apache Rtr 200 ABS Ve Vites Sensör Arızası

15 Ağustos 2024 23:22
Ersan sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 14:32
"UMA'Hasan beye teşekkürlerimi sunuyorum parça tedariğimi sağladığı."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 13:08
TVS Motor Tvs 110 Stop Lambası Çatlak