Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Raider 125 Far Işığı

25 Nisan 2024 20:29

TVS Raider 125 model bir motosikletim var. Rodajını tamamlayıp bakımını yaptırdıktan bir süre sonra far ışıkları çalışmamaya başladı. Sabah saatlerinde Kastamonu ili Tosya ilçesindeki Özlem Motosiklet adlı TVS servisine götürdüm. İnceledikten sonra işin uzun süreceğini belirterek motoru bırakmamı ve öğleden sonra gelmemi söylediler. Öğleden sonra gittiğimde farın kısa devre yaptığını ve değişmesi gerektiğini, ancak parçanın fabrikada olmadığını söylediler. 'Tamam,' dedim, 'parçayı beklerim.' Daha sonra motoru çalıştırdığımda vites göstergesinin ve start-stop işlevinin çalışmadığını fark ettim. Servise bırakana kadar sadece farın çalışmama sorunu vardı. Bu yeni sorunları sorduğumda, 'Biz vitesine müdahale etmedik, kısa devreden kaynaklanmış olabilir. Bizim buna yapacak bir şeyimiz yok, siz zaten bu motoru açıp müdahale etmişsiniz,' şeklinde bir yanıt aldım. Ayrıca far değişiminin garanti kapsamında olmadığını söylediler. Başka bir TVS servisine bu durumu anlattığımda bana kısa devrenin kullanıcı hatasından kaynaklanabileceğini söylediler. Eğer parça değişimi garantiye dahil değilse ve kısa devre kullanıcı hatası olarak kabul ediliyorsa, garanti hizmetinin ne anlamı kalıyor? Kendi başıma nasıl kısa devre yapabilirim ki? Üstelik, farın kısa devre yapmasına kadar vites göstergesi ve start-stop düzgün çalışıyordu. Muhtemelen arızayı bulmak için yapılan işlemler sırasında başka bir sorun oluşmuş olabilir. Servis, motora zarar verip sonra da ilgilenmedi. Eğer bu şekildeyse, servisin ve garanti hizmetinin bir anlamı kalmıyor. Bir de üstüne dalga geçer gibi, 'Motosikletin far kafası değişince her şey düzelir,' deniliyor. Bu motoru sıfır aldım, 28 Ekim 2023'te ve 2 yıl garantisi var. Ancak düzgün bir servis hizmeti alamıyorum.

26 Nisan 2024 08:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

TVS Motor Gündüz Ve Uzun Farlarım Yanmıyor Ve Servis Yapmayı Kabul Etmiyor.

21 Mart 2024 18:59

06 Mayıs 2024 14:41