Sibel sonuçtan hiç memnun değil

TV8 Masterchef 19 Eylül 2024 Perşembe Yanında Yapılan Davranış Ve Şikayet

Sibel
20 Eylül 2024 00:10

MasterChef'i yayına girdiği tarihten itibaren severek ve beğenerek izliyordum. Ta K* 19 Eylül 2024 Perşembe tarihli yayınınıza kadar. Yoğun işlerimiz ve sıkıntılı günlerimiz arasında kafa dağıttığımız, keyif aldığımız aynı zamanda yeni şeyler öğrendiğimiz bir programda bunu görmeyi inanın hiç istemezdim. Ben de bir eğitimci olarak eğitimci gözüyle durumu değerlendirdim. M***** Ş**'in yarışmacı S****'e karşı tutumu son derece utanç vericiydi. Ben bir öğrencime bu şekilde bir şey öğretmeye çalışsam, uykularım kaçar kendimden utanırım. Yetişkin veya çocuk hiç fark etmez bireylerin kendisini ifade ederken onu bastırmak ve bağırmak nasıl bir şuur. Dünyada ve ülkemizde bu kadar kötü şeyler yaşanırken, her şeyin kaynağı kötülükten herkese örnek olması gereken ve değer verdiğim bir ismin ekran karşısında bu kadar kötü bir yüze dönüşmesi, kötülükle beslenen diğer insanlara adeta ilham olmuştur. Sizden ricam şeflerin de her konuda eğitmeniz ve biz değerli izleyicilerin karşısına eğitilmiş bir şekilde çıkartmanız.
İyi çalışmalar dilerim. S**** K.
Not: Ayrıca https://www.tv8.com.tr/sayfa-izleyici-temsilcisi sayfanız da çalışmıyor. Önce buradan yazmak istedim. Mesajı göndermeden formda olan güvenlik kodunu kesinlikle doğru yazmama ve çok kez denememe rağmen formu gönder çalışmıyor.

Hüsnü
01 Kasım 2023 12:19