Tuzla Devlet Hastanesi Göz Doktoru Sorunu

05 Mayıs 2023 20:01

Bundan 10 gün önce Tuzla devlet Hastanesi'nde göz doktoru ******* adlı bir doktora randevu alarak gittim. Göz kapağımla ilgili şikayetimi dile getirdim ve bana ameliyat yapacağını 05/05/2023 tarihinde yapacağını söyledi. Gereken tahlilleri ve göz alan testini istedi, hepsini kendisi yazıp gönderdi. Hatta reçetemi yazıp mesaj ile tarafıma gönderdiler. Masasının üstündeki deftere de kayıt etti. Sabah 7'de kalkarak gittim, bütün evraklarımı aldılar, tansiyonumu ölçtüler, ameliyat bilekliğini taktılar ve sıraya koydular. Benimle birlikte olacak 5-6 hasta daha vardı ve ilk kayıt olan bendim. Tam ameliyat saati yaklaşırken hemşire, doktor beyin beni çağırdığını söyledi. Beyefendi daha yeni gelmiş bir telaşla, 'sizi ameliyat edemem. Ben sizi hatırlamıyorum. Bana kim gönderdi? Ben size ne zaman baktım? Sizin işiniz plastik cerrahlık. Ücret vermeniz gerekir vs.' diye bir şeyler geveledi ve çekip gitti. Ben ameliyat sırası beklerken azar işittim. Bu nasıl bir hizmet ve nasıl bir doktorluk? Sonuna kadar kendilerini şikayet edeceğim ve hakkımı arayacağım. Ben samimiyetine güvenerek işimden izin alarak gittim adama. En zoruma giden benim muayene edip işlemlerimi yapan adama doktor demem. Madem benim işim plastik cerraha ve ücrete tabi edilecekti, o zaman onlara yönlendirecekti. Ameliyat gününü beklemeyecekti. Hakkımı helal etmiyorum. Adım kayıtlı, evraklarımı bile almadan çıktım gittim.

Mesut

Çok geçmiş olsun, Bari Dr. İsmini de açıklayında Hastaneye gidecek insanlar yanlışlıkla o Dr. A muayene olmasınlar.

Kadın Doğum Doktorunun Olumsuz Davranışları Ve Hasta Yakınına Yaklaşımı Hakkında Şikayet

07 Kasım 13:25

Sezaryen Doğumda Çocuğumuzun Bacağı Kırıldı