Selin sonuçtan hiç memnun değil

Tusem Eğitim Merkezi Tusem Yarı Yolda Bırakır

13 Haziran 2024 20:46

Tusem İzmir şubesinin 2. Sınıftan beri temsilcisiyim. 2.,3.,4. Sınıfta temsilciliğimi ve benden istenen her şeyi elimden gelen tüm özveriyle yaptım. 3 gün önce dershaneyi sınıf arkadaşlarım kitaplarını almak istiyor diye aradığımda dershanenin kapandığı söylendi. Apar topar Görüşmeye gittik, parayla yazılanların %50 burslu tustime'a geçebileceğini, temsilcilere ise hiçbir şekilde yardım edilmediği tamamen yarı yolda bırakıldığını öğrendik. Ben başarısız bir öğrenci değilim, 2. Sınıftayken kayıtlara bakabilirler %80 bursla tustime dershanesine kayıt hakkım vardı ama tusem'e kayıt olmaya geldim, temsilci olmak ister misin dediler oldum. 3 yıl boyunca defalarca kez dershaneye gittim geldim birçok insanla görüştüm, kitap dağıtma ve örnek ders düzenleme hepsinde elimden geleni yaptım karşılığında hiçbir şey yapılmadı resmen kullanıldım. Güncel haliyle almak istediğim için birkaç hafta önce almadığım kitaplarımı bile vermiyorlar. Her şeyi geçtim online sistemimi bile kapatıyorlar. Yazıklar olsun. Sitemim asla İzmir şubesinin çalışanlarına değildir (hepsi çok özverili insanlardır) Bu kararı verenlere söylüyorum Tüm haklarını hiçe saydığınız kişiler yıllarca sizin işlerinizi yapmış ve bunun için anlaşıp karşılığında eğitim vermeniz gereken kişilerdir. Anlaşma ve örnekleri tamamen bunu belirtmektedir. Temsilciler olarak Tüm haklarımızı arayacağız. Ve tüm 1,2,3. Sınıfların bu dershaneye temsilci olmak veya yazılmak isteyenlerin de bu konuda mutlaka bir fikri olacaktır. Bu şekilde zor durumdadır bıraktığınız insanlar öğrenci. İçiniz nasıl rahat olabiliyor? Ben bu dershane için yıllarca uğraşmak yerine 2. Sınıfta herhangi bir dershaneye yazılıp mezun sonrası 20 bin ödeyebilirdim, şu an dershanelerin fiyatından haberiniz var mı? Umarım herkes hak ettiği şeylerle karşılaşır bu hayatta. Sevgiler

profile profile profile

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tusem Eğitim Merkezi Öğrencileri Mağdur Ediyor

14 Haziran 2024 23:35
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Tusem Eğitim Merkezi TUSEM Dershanesi Kayıt Sorunu Ve Mağduriyet

13 Eylül 2024 23:36

Tusem Eğitim Merkezi Ankara Mağduriyet

22 Temmuz 2024 22:14
Melike sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 17:26
Tusem Eğitim Merkezi Tusem İstanbul Şubelerinin Öğrenci Mağduriyeti

Tusdata Son Sınıfta Dershaneden Kaydımı Düşürdü.

26 Eylül 2023 18:00
Tusdata Son Sınıfta Dershaneden Kaydımı Düşürdü.