Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Turyap Kalamış Altın Sözünde Durmaması Ve İnsanları Mağdur Etmesi

Turyap Kalamış Altın Sözünde Durmaması Ve İnsanları Mağdur Etmesi
Tuğrul
20 Ağustos 2023 19:28

Turyap kalamış altın şubesinden gayrimenkul danışmanı olduğunu söyleyen b****g***** isimli şahısla kiralık bir daire hakkında 28.07.2023'de görüşüp İstanbul'da olduğumuzu daireyi görmek istediğimizi söyledik. Kendisi tatilde olduğunu ve dairenin 10.08.2023'ten itibaren görülebileceğini belirtti.

10.08.2023'ten sonra tekrar aramamızı istedi. Devamında halen ilan durduğu için 16.08.2023'e telefonla görüşüp 19.08.2023'de saat 10.00'da daireyi görmek için randevu aldık. 17.08.2023'de tekrardan geleceğimizi teyit etmek için aradık ve görüştük. Sonrasında sadece o daireyi görmek için iş yerimizden izin alıp mesai kesintisine de uğrayarak Eskişehir'den yola çıktık.

300 küsur km yol gittik ve buluşma saatine 1 saat kala firmayı aradık. Tam 10.00'da ilan konumunda olacağımızı tekrar teyit ettik. Gayrimenkul danışmanı olan şahsın konumunun doğru olmadığını daireye geçince doğru konumu göndereceğini söyledi. Tam saatinde dairenin olduğu semte gittik, ancak halen konum gelmemişti.

Defalarca aradık, mesajlar attık fakat geri dönüş olmadı. Tam 2 saat bekledik, meğer gayrimenkul danışmanı numaramızı engellemiş. Başka bir numaradan aradık ve açtı. Beklediğimiz için söyleyince kapatıp o numarayı da engelledi. Turyap kalamış altın ofis sahibi a**** k***** telefonla ulaştık ve durumu anlattık, ancak sadece geçiştirdi. Saatler sonrasında ofisten arayıp bizde ulaşamıyoruz dediler. T***** insanlık hali olabilir.

Zaten 1 haftalık denemelik aldığımız bir personel denildi. Bizde ofisten başka bir danışmanın daireyi bize göstermesini istedik çünkü randevu ve size binaen il dışından geldiğimizi maddi ve manevi olarak yıprandığımızı belirttik. Ancak daireyi göstermek istemediler ve ev sahibinin sonradan sadece devlet memuru istediğini belirttiler.

Birimizin Milli Eğitim Bakanlığı diğerimizin içişleri bakanlığı personeli olduğumuzu belirttik ve bunun bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledik, yine de göstermediler. Şu zor ekonomik günlerde yol, yemek, konaklama derken sadece sözlerinde durmadıkları için bir sürü masraf çıkarıp hakkımızı yediler.

Devamında araştırdığımızda bu firmayla şikayet sitelerinde emsal çok durumla karşılaşıldığını gördük. Bir başkasının daha hakkına girmesinler, terbiyesizlik yapmasınlar diye paylaşmak istedik.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Turyap Buca Temsilciliği'nde Profesyonellikten Uzak Davranışlar

Cihan
18 Haziran 2025 14:24

Turyap Zirkon Bakırköy Şubesi Söz Verdiği İndirimi Sağlamadı Ve Geri Dönüş Yapmadı

Hüseyin
11 Mart 11:17
turyap-zirkon-bakirkoy-subesi-soz-verdigi-indirimi-saglamadi-ve-geri-donus-yapmadi-1.jpg
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Satışı Yapılan Dairenin Başkasına Satılması Ve Ekspertiz Ücretimin İade Edilmemesi

Volkan
13 Aralık 2025 13:48
satisi-yapilan-dairenin-baskasina-satilmasi-ve-ekspertiz-ucretimin-iade-edilmemesi-2.pdf
satisi-yapilan-dairenin-baskasina-satilmasi-ve-ekspertiz-ucretimin-iade-edilmemesi-1.pdf
Hadca sonuçtan hiç memnun değil

Bucakoop Turyap Danışmanının Zorla İmzaya Yönelik Baskısı Ve Hakareti

Hadca