Türkiye Boks Federasyonu Ankara Boks Hakkında

27 Şubat 2024 19:53

Ankara Çayyolu'nda yer alan Ankara Boks'tan şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum. Ders ücreti olarak 500 TL'den nakit, beşer derslik paket halinde iki kez toplamda 2500 TL ödeme yaptım. Bu ödeme, 11 yaşındaki oğlumun özel ders alabilmesi içindi. Ancak, planlanan derslerin sadece altısı gerçekleştirildi. Eğitmenler sürekli olarak dersleri iptal etti ve gerçekleşen derslerin bir kısmı yalnızca yarım saat sürdü. Spor akademisinde eğitim gören öğrencilerin eğitmenleri, sınavlar nedeniyle derslere düzenli olarak katılamadılar. Son bir buçuk hafta içerisinde oğlumun sağlık sorunları nedeniyle derslere katılamadık. Bu süreçte, akademinin sahibi olduğunu söyleyen G**** Bey'in eşi tarafından arandık ve oldukça kaba bir üslupla 'Paranız yanmış' denildi. Üç ders ücreti olan 1500 TL'nin yanacağı konusunda önceden bilgilendirilmedim. Özel derslerde böyle bir durumun olmaması gerekirken, maalesef böyle bir durumla karşılaştım. Ben de bir eğitmenim, matematik öğretmeniyim ve özel dersler veriyorum. Hiçbir zaman haksız kazanç elde etmedim. Bu tür kurumların işleyişine karşı dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum ve oğlumu bu kuruma bir daha göndermeyeceğim.

01 Mart 2024 14:23

Merhaba, sorunum çözüldü ücret iadem yapıldı.

03 Mart 2024 08:57

Sorunum çözüldü. Ücret iadem gerçekleşti.

Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğuma İlgisiz Ve Tehditkâr Davranan Öğretmen Nedeniyle Kurs İsteği Tamamen Kırıldı

04 Ekim 2025 14:22

Biz Ankara Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Eğitime Işık Tutacak Bir Değerlendirme Yapılmıyor

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Spor Kulübünde Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

02 Kasım 2024 16:12