Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Tudors Mağazasının İndirim Adı Altında İnsanları Mal Yerine Koyması

16 Şubat 2024 09:44

Sipariş Numarası: 436KN1829G

13-02-2024 10:44:56

Belirttiğim tarih, saat ve sipariş numarasıyla online sitenizden, biri 800 TL'den 400 TL'ye, diğeri ise 1000 TL'den 500 TL'ye düşen kampanyalı iki adet ürün satın aldım. Ürün kodları şu şekildedir:

Relax Fit Kışlık Oduncu Ekose Kanguru Cepli Kapüşonlu Kahve Gömlek Kahverengi - LRF230018-320

Relax Fit Fermuarlı Kapüşonlu Çift Cep Kareli Kışlık Oduncu Erkek Gömlek Multi - XLRF240019-831

Ancak, 'L' beden olan ürün ne yazık ki bana uymadı. Bunun üzerine aşağıdaki numarayı aradım:
Levent Özdilek AVM - Tudors
Esentepe, Büyükdere Caddesi No: 181, 34394 Şişli/İstanbul
0 (850) 333 83 77

Telefona çıkan bayan, istediğim mağazadan, online alışveriş yapmış olsam bile, faturamla beraber değişim yapabileceğimi söyledi. 15.02.2024 tarihinde mağazanıza giderek değişim yapmak istedim. Değişim yapmak istediğim ürün mağazada bulunuyordu fakat bedeni uygun değildi. Bu yüzden kampanyalı ürünleri sordum ve bir çalışanınız bana bir raf gösterdi. Orada beğendiğim bir ürün oldu ve fiyatını sorduğumda fiyat farkı çıkacağını belirtti. Daha sonra, 'Bizde o kampanya geçerli değil' dedi. Telefonda görüştüğüm kişiden bahsedince, 'Lütfen tekrar arayın' dedi. Tudors çalışanı genç arkadaşınızı aradım ve aynı numarayı tuşladım. Gündüz konuştuğum hanımefendi telefona çıktı ve sesinden tanıdım. Ancak bu sefer tam tersi bir tutum sergileyerek, siteden aldığım kampanyalı ürünü değiştiremeyeceğimi söyledi. Fakat mağazanızda, internet sitesindeki ürünlerle aynı indirim ve tutarları gördüm. Buna rağmen, istediğim ve hatta aldığım fiyattan daha indirimli olan ürün için bana 16:41'de 177,78 TL fiyat farkı ödettiniz. Üstelik online alışverişte aldığım üründen daha uygun olmasına rağmen, mağazadan aldığım ürün 399,99 TL idi. Yani, benim aldığım ürünlerden daha düşük bir fiyata rağmen, ben fiyat farkı ödedim. Bu durumu sizin gibi bir firmaya yakıştıramadım. Oradaki çalışanların davranışları ve telefonda konuşurken hanımefendinin anlamıyor gibi bir üslupla konuşması, telefonun ucundaki hanımefendinin yalan söylemesi hiçbir şekilde kabul edilebilir değildi. Bu durumların hiçbiri markanıza yakışır hareketler değildi. Söylediklerimin doğruluğunu ses kayıtlarınızdan da teyit edebilirsiniz. Şimdi merak ediyorum, mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz? Bana borçlu olmanıza rağmen beni borçlu çıkardınız. Cevabınızı merakla bekliyorum.

16 Şubat 2024 17:11 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tudors Gömlek olarak iletmiş olduğunuz durum ile ilgili konuya açıklık getirmek adına iletişim numaranızı ve şikayetinizi yazarak bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz. Tudors Müşteri Hizmetleri.

Tudors Değişiminde Aynı Ürün İçin 360 TL Fark Talep Edildi

18 Ağustos 00:17

10 Ekim 2023 11:43
Tudors'TA Web Sayfasında Hatalı Bilgilendirme / Değişim Yapamama
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 15:16
Türker sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 02:00
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Tudors Gömlek Kurumsallığının Paraya Çökme Stratejisi

21 Aralık 2023 19:10