Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
30 Haziran 2024 11:53

TRT Çocuk çok kötü oldu. Eski hali daha iyiydi, niye değiştirdiniz! Simgeyi, reklamları... Çok değiştirdiniz, her zaman şarkı çıkmasın. Pepe'yi kaldırdınız, Pepe benim çocukluk çizgi filmimdi. Getirin Pepe'yi! Sinirim bozuldu, simgeyi değiştirin, sinirliyim.

17 Temmuz 2024 10:05

Çok kötü oldu hep eymen ile çimenin şarkıları çıkması sinir etti. Artık TRT çocuğu seven az kişi var. He bir de rafadan tayfa, dijital tayfa bunları saatlerini öne alın yani 14:30 da olsun düzeltin şikayet var sizi seviyoruz eski TRT çocuğu istiyoruz!

Yorumlar (11)

Çok sevindimmmm

Kayra
Kayra

Sevin Ama Eski TRT Çocuk Geri Gelecek

Z Takımı'nı hafta sonu 17.00 yayın akışı jeneriğine eklemislerrrrrr

Şikayeti Çözüldü

Trafik Tayfa ve Dijital Tayfa saat 14:45 saatinde oynasın çünkü benim en sevdiğim z Takımı çizgi filmi var bölünüp yarım kalsın istemiyorum

Şikayeti Çözüldü

TRT Çocuk eskiden Nisan aylarında z Takımı'nın yeni bölümünü yayınlıyordu şimdi artık yayınlamıyor ne zaman TRT Çocuk'ta z Takımı'nı açsam hep tekrarı çıkıyor yayın akışında sadece bir kez oynuyor Ağustos ayında kısmet olursa Ankara'ya TRT Genel Müdürlüğü'ne gideceğiz ona z Takımı'nın yayınlanmayan Yetenekli Kötüler, Hızın Yüzü ve Ela'ya Neler Oluyor adlı bölümlerinin yayınlanmasını ve z Takımı'nın bir üç kez oynamasını isteyeceğiz biz z Takımı çizgi filmini çok severek izliyoruz eğer yeni bölüm yayınlanmazsa ve yayından kaldırılırsa hepimiz çok üzülürüz

Seneye 23 Nisan'da yayınlamazlarsa yeni bölüm gideceğiz

Şikayeti Çözüldü

TRT Çocuk'ta şarkılar olarak hep Eymen İle Çimen çıkıyor çok bebeksi bir çizgi film ayrıca z Takımı'nın "Geri Dönüşüm" şarkısı aylardır yayınlanmıyor sadece z Takımı rap atışması var

Şikayeti Çözüldü

Pepee Pocoyo'nun bir çakması yüzünden kaldırıldı ve geri gelemez artık iyi ki kaldırılmış

Angry Birds skandalı var

İyi ki kaldırılmış çünkü Angry Birds var Pepee'nin elinde

Mamut
Mamut

Ya Hayır! Keşke Pepe Kaldırılmasaydı.

23 Temmuz 2024 19:17
Ahmet sonuçtan çok memnun