30 Kasım 2024 22:34

Beş yaşında ki oğlum severek izliyordu izlemeye başladıktan kısa bir süre sonra geceleri korkarak ağlayarak uykudan uyanmaya başladı. Yayından kaldırıldı izlemiyor ama hala her gece ağlayarak ve çok korkarak uykudan uyanıyor. Bir de birlikte Cille oynarken kendinden geçiyor. Bana öyle saldırıyor öyle hareketler yapıyor ki hiç normal değil. Çocuğum çok olumsuz yönde etkilendi. Yayından kaldırıldığı iyi olmuş.

Yorumlar (17)

Yigit
Yigit

5 yaşındaki çocuğun orada tek göreceği vahşet olur. 5 yaşındaki çocuk ne anlar öğütten konudan. Çocuğun 11-12 yaşına gelsin. Eminim diziden dostluğu ve barışı, sevgiyi, huzuru savaşın kötü olduğunu, ayrımcılık olmaması gerektiğini, ihanetin kötü olduğunu. Arkadaşına sırt çevirmemenin iyi olduğunu anlatan bir çizgi film. Ve çocuk da bunu anlayacak.

Özer
Özer

Cille sezon finali oldu. O yüzden yayından kaldırıldı. Yakında tekrar yayınlanacaktır.

Omni
Omni

Hocam senin çocuğundan bize ne koskoca film 13 16 yaşlar için sende akıl olsa çocuğuna izletmezsin çocuğuna git Pepee aç izlesin zaten bu ülke sizin gibi yarım akıllı oldu

Şikayeti Çözüldü

Yeter rahat bırakın şu kanalı artık sizin gibiler yüzünden izlenecek şey kalmıyor sadece küçük çocuklarmı senin çocuğun yüzünden herkese kısıtlama geliyor Cartoon Network bozuldu Disney Channel ve Disney xd kapandı Boomerang kapandı ve şimdi bakmışız çizgi filmlere yasak getirilmeye başlandı artık rahat bırak bu çizgi filmi

Cille geri dönsün diyenler

Emir
Emir

Cille kalıcı olarak gelsin ve z Takımı tarihin tozlu raflarına karışsın

Mega
Mega

Gelsin çocukluğum çizgi filmi

Z Takımı'nın yeni bölümleri gelsin

Hayır gelmesin

Şikayeti Çözüldü

Ben Ama Gumball Adventure Time Robot Rob Juny Tonny Baby Shark Leliko Fotoğraf Atölyesi Olacak

Şikayeti Çözüldü

Hayır Geri Gelsin Ama Bir Şartım Var. Robot Rob Leliko Juny Tonny Baby Shark Şarkıları İzlemeniz Lazım Onlarda bir Gün TRT Çocuk'a Geçecek

Özbetul

Hayır gelmesin çok bebekçe şeyler bunlar

Özbetul

Z Takımı çizgi filmi var TRT Çocuk'ta ben onu çok severek izliyorum TRT Diyanet Çocuk nasıl izleyebilirim ki z Takımı varken

Özbetul

Hayır izlemem TRT Diyanet Çocuk hem orada z Takımı yok yayınlanmıyor TRT Çocuk'ta yayınlandığı için oradan izliyorum

TRT Çocuk 2 ❌ TRT Diyanet Çocuk ✅

Ya gelsin Sende TRT Çocuk 2 İzle