Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Tronscan Mağduruyum Ben Lütfen

05 Ocak 2024 22:56

Paribu hesabımdan Tether hesabına USD aktarıldı, ancak aktarılan hesabın kime ait olduğunu bilmiyorum. Paramın kimin hesabında olduğunu öğrenmek istiyorum.

Çekim yapmak istediğimde onay verilmiyor. Paramın aktarıldığı hesap numarası ve işleme ait hash bilgileri şunlardır:

Txn ıd 2ffa990f8434fdb2c5110b2a5ad***5412c5160f4815ea2bf1226 ve Txn ıd 49226ad7e2269baf5f6411ef5****f68eb6655a2086e49aa1ee72f8cff9420c8. Ayrıca, bu hesaptan başka bir hesaba 20 USD aktarılmış:

4edc41a29809df3dec**93d711727a4bb854598b52ad818f0ba2cb68a7d. Bu hesaplar hakkında bilgim yok. Bu siteleri denetleyen bir merci yok mu? İnsanların hayatıyla bu kadar kolay oynanmamalı.

Lütfen, sitenin kurucusu kimse ve mağdur insanlara yardımcı olabilecek biri varsa, bize yardımcı olun. Beni mağdur eden kişi bu işlemleri yapmış olabilir.

Fevzi
07 Ocak 2024 00:49

Merhaba benim sorunuma bir cevap bekliyorum

Rabia

Merhaba aynı sorun dün bizim de başımıza geldi. Sorununuz çözüldü mü nasıl bir çözüm buldunuz bize yardımcı olur musunuz

Rabia

Hasan

Merhaba bende de aynı sorun var lütfen sorunu çözen olursa banada haber versin birbirimize yardımcı olalım Tronscan dan bize fayda yok galiba

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 05:31
Tronscan Sorunumu Çözün
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
10 Mayıs 12:55
Paribu Hesabına Yanlış Ağdan Coin Transferi Sonrası Destek Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Temmuz 20:00