Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Trmedya.co Paramı Geri İstiyorum

Trmedya.co Paramı Geri İstiyorum
Tuğçe
17 Nisan 2024 14:28

Takipçi satın aldım ancak ne takipçiler geldi ne de ödediğim ücreti geri aldım. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım. Bu tür hatalı işlemler kabul edilemez. İnsanların haklarının korunmasını ve sesimin duyulmasını istiyorum. Ayrıca, ödediğim ücretin bir an önce iade edilmesini talep ediyorum. Artık sizden takipçi de istemiyorum.

30 Nisan 2024 08:28

Ben trmedya dan takipçi satın aldım bana takipçi vermediler yazdım dönüş sağlamadılar hiçbir şekilde ben paramı acilen geri istiyorum yoksa yasal yollara başvurup almasını bilirim haberiniz olsun

20 Nisan 2024 19:44

17 Nisan 2024 21:05

Terim önceden takipçi aldım hani takipçi geldi ne dönüş yaptılar kaç kere yazdım kaç kere aradım hiçbir şekilde dönüş yapmadılar ben paramı istiyorum ne takipçisini istiyorum onlara ne de başka bir şeyini ben paramı istiyorum benim paramı versin acilen Faiziyle paramı geri versinler yoksa daha vereceğim ona kodunu vereceğim bu sefer daha çok faiz verecekler o parayı bana Beş günden beri süreç devam ediyor diyor ne süreci devam ediyor acaba ben paranı istiyorum

İbrahim
10 Kasım 2023 16:04

13 Mayıs 2025 10:23

13 Mayıs 2025 10:05
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 14:53
İrem sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2024 19:19
"Sorunumu çözdüler çok teşekkür ediyorum sosyal markaya güvenilir site benden kaynaklanan sorunmuş"