Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

TP Petrol TP Pompa Basmış Gösteriyor Araba Basmamış Gösteriyor

TP Petrol TP Pompa Basmış Gösteriyor Araba Basmamış Gösteriyor
31 Mart 2024 02:34

Balıkesir Edremit'ten mazot aldım. 7 litre. 25 kilometre sonra mazot bitti, bu imkansız gibi bir şey. Gittim, derdimi anlattım, baktılar, 'Biz vermişiz, pompa basmış.' dediler. '7 litre benzinle bu normaldir.' Arabadan mı dır dendi. 'Sizin araba kaç ayda bir bakımları yapılıyor?' diye sordular. 'Biz her ay denetimden geçiyoruz.' dediler. Allah aşkına, 7 litreyle 25 kilometre mi gidilir? İçinde olanla mı gitmişim, basmamış araç 1.5. Başka bir petrol istasyonuna gittim. 7 litre benzin aldım, 140 kilometre gittim ve bitti. Geri döndüm, 'Hata var pompada.' dedim. Sonuçta insan icadı diyorum. Sorumlu olan arkadaş, 'Kesinlikle öyle olmaz, şansı yok, biz vermişiz, iş bizden çıkmış.' dedi. Şimdi haklı mıyım?

31 Mart 2024 08:55 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konuyla ilgili inceleme yapılarak tarafınıza çağrı merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

03 Nisan 2024 08:57

Gün içerisinde 1 defa aramışlar onda da müsait değildim bir daha da aramadılar Hala nedeni belir siz Sorunun Yani meşgul seniz işiniz varsa Siz suçlu sunuz Çözüm üreten ekip bile bıkmış galiba neyse e mail yoluyla sorunun neden kaynaklandığını yazarsanız sevinirim

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Pompası Ve Pompacısı

09 Temmuz 2024 18:14

Opet Yakıt Dolumunda Beklenmedik Fazlalık Ve Hayal Kırıklığı

Barış
26 Kasım 2024 16:20
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 19:48
Petrol Ofisinin İlgisizliği!