Hami sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Personelinin İlgisizliği Ve İşlerini Takip Etmeyişleri.

15 Mayıs 2024 11:26

Toyota Antalya Bakırcılar servisine bayramdan 10 gün önce kaza yapan arabamı teslim etmek istedim. Bayram olduğu için 20 gün süre verdiler. Bende bayramdan sonra arabayı getireyim diye anlaştım. 15.04.2024 tarihinde arabayı teslim ettim. Arabada yapılacak iş arka tampon düzeltilecek, bagaj kapısı ve ön cam değişecekti. Bu arada arabanın bakımı gelmiş servisten aradılar bakım yapalım diye yapın cevabını verdik. Sonuçta defalarca telefon ile görüşmelerimize rağmen. Arabanın ön camını değişmeyi unutmuşlar. 14.05.2024 tarihinde arabayı teslim almamız için aradılar. Aranın ön canı 15cm çatlaktı. Teslim alırken camın çatlağı büyümüştü. Aracı kullanmak tehlikeli ve sakıncalıdır. Cam inşallah patlamaz. Cam talep evrakı doldurmamızı istediler. Şikayetten sonra doldururum dedim. Şimdi soruyorum. Bir ay bu arabaya ne işlem yapıldı ki bu kadar uzun sürdü. Beni mağdur ettikleri. Servis hiç ilgilenmedi. Bu bana kaçıncı ilgisizlikleri. Şikayetçiyim. Toyota dan ve sahibinden değil personelden şikayetçiyim. Çok üzgünüm ve sinirliyim.

Mehpare
09 Mayıs 2024 16:28
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
06 Ocak 2025 22:29

14 Temmuz 2023 22:51
Melikşah sonuçtan hiç memnun değil

Bakımda Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

Melikşah