Toptans.net Toptan Alışverişte Erişim Sorunu Ve İletişim Zorluğu

11 Mart 2024 10:33751

Toptans.net sayfasından alışveriş yaptım ancak siteye ulaşamıyorum. İletişim numarası bulamıyorum. Cuma günü sipariş verdim ve sadece sipariş onayı maili aldım. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Durumu buradan paylaşarak yardım talep ediyorum ve umarım en kısa sürede geri dönüş yapılır.

Merve
13 Mart 2024 09:40

Firma ile iletişime geçebildim, sitede sorun varmış. Ücret iademi istedim, gerçekleştirdiler

Toptanara Sitesi Online Alışveriş

18 Nisan 2024 10:53208

"Sipariş takip süreci sıkıntılı ve zaman almış olmakla birlikte, istediğim ürün problemsiz şekilde elime ulaştı. Ürün kalitesinden de memnun kaldım. Teşekkür ediyorum. Şikayet var ekibine de ayrıca teşekkür ederim."

Siparişim Bir Ayı Geçti, Kargo Bilgisi Ve Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

"Yaşanan sorunla alakalı ivedi dönüş yapılıp mağduriyetin çözümüne yönelik söz aldığım için ilgili firmaya teşekkür ediyorum"

Toptans.net Ten Cevap Olumlu Bekliyorum

7 Ocak 2024 22:35757

"Yardim ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim"

Toptans.net Ten Cevap Olumlu Bekliyorum

Toptanara.com Ürün Gönderimi Yapmıyor

15 Kasım 2023 17:48356

"Müşteri temsilcisi hemen iletişime geçti. Gecikmenin sebebini anlattı ve Ücret iadesini hemen yaptılar. Ürün tedarik edildiğinde beni bilgilendireceklerini belirttiler. Öncelikle bu hızlı aksiyona olanak sağlayan Şikayetvar platformuna, sonra hızlı şekilde çözüme kavuşturan temsilciye ve toptan ara firmasına teşekkür ederim. Eğer firma, ürün tedarik geldiğinde bilgi verir ve konuyla ilgisini devam ettirir ise buradan tekrar olumlu yorumumu yazacağım."