TOKİ Dairelerinin Çöp Atıklarının Karşısına İnşası

Burcu
18 Kasım 2023 14:20

TOKİ olarak belediye olarak bir site inşaat edilirken çevre düzenlemesi konum olarak geniş kapsamlı bir araştırma yaptığınızı söylüyorsunuz fakat 5 yol önce adımıza çıkan evleri bu yıl teslim etme kararı aldınız bize kurada çıkan evleri Şanlıurfa büyük şehir Belediyesi'nin çöp atık toplama alanının karşısında yapmışsınız kokudan sinekten yaklaşılmıyor dar gelirli bütün hayali bu ev olan insanlara layık gördüğünüz şey bu olmalı hadi var sayalım bunu hesaplayamadınız peki çöp atıklarının karşısında olan koku sinek böcek ve konum olarak iyi bir yerde olmayan evlerin 200 bin peşinat 9 bin tl taksitle verme palanı yapmışsınız bununda uygulamaya koymuşsunuz bizimle beraber yazılıp maşukta 5 ay önce verilen dairelerin 25 bin peşinat 1750 TL taksiti oluşu şaka gibi bir şey üstelik biz yazımda Batıkent TOKİ diye yazılmıştır bu kura yanıltmacadan başka bir şey değildir ya taksit düşürülme düzenlenmesi yapılmalı ya da gerçekten bir çözüm bulunmalı.

Murat
Murat

Aynı durumu bende yaşıyorum asgari ücretle çalışıyorum daire teslim edilmeden taksit başladı aidat ücreti başladı oradaki yetkililere aidat almak için hizmet vermiş olmanız gerekiyor hizmet etmeden hizmet bedeli talep ediyorsunuz verdiği cevap mahkemeye verin mahkemeden korksalardı mahkemeye verin demezlerdi

TOKİ 36 Ay Yerine 48 Ayda Hala Teslim Edilmedi

16 Kasım 2023 22:48
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ KDV 1 Den KDV 10 Olması

İsmail