Esma sonuçtan hiç memnun değil

Tokat Belediyesi Halk Otobüsü Şikayeti

16 Aralık 2024 11:26

Tokat halk otobüsü kullanmak için durakta bekliyordum. 15 Aralık 2024 saat 17.00 ile 18.20 arasında geçen hiçbir otobüs beni almadı. Tokat'a 600evler Erenler önü durağında bekliyordum. Durağı biraz geriye almışlar şoförler oradan geçerken hiç dikkat etmiyor bir tane otobüs almadan geçti sonra görmemiştir diyerek yolun kenarına geçtim saat 17.53 geçe 1 numara beni gördüğü halde almadan geçti hatta içerideki yolcular benim bineceğimi görüp şoföre dediler o daha hızla gitti. Eğer otobüsçüler kafalarına göre durup geçiyorsa niye bu durakları yapıyorlar. Ki bir şoför durağa yaklaşınca yavaşlaması lazım beni görünce hızlandı. Beni görmedi derim ama adam gözümün içine baktı elimi kaldırdım durması için o durağa gelmeden ona rağmen bu soğukta almadan gitti. Ben bundan şikayetçiyim. Bir buçuk saat soğukta otobüs bekledim eğer durmayacaklarsa durağı niye yapıyorlar herkes kafasına göre dursun o zaman bunu tokat valiliğine de ileteceğim çoğu şoför ya da durak kaçırıyor ya da durmuyor böyle saçma şey mi olur otobüse biniyoruz düğmeye basıyoruz inmek için durmadan geçiyorlar sonra bize bağırıyorlar böyle saygısızlıklar devam etmesini istemediğim için şikayette bulunuyorum eğer durakta durulmayacaksa kaldırsınlar durağı bizde nerede duracağımızı bilir.

09 Ocak 2024 11:20
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Otobüs Şoförünün İlgisiz Ve Kaba Davranışı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

18 Ekim 2025 00:45