Togg Sorunları Çözecek Mi!

Murat
15 Ağustos 2024 02:25

Bazen radyo çok cızırtılı açılıyor. Bagaj lambaları bekleme modunda yanmıyor, yani araç kapalıyken bagajı açtığımda bagaj lambaları yanmıyor, tavan döşemesi ön taraf bitimi çok kötü özensiz. Cam açma kapama butonları gecikmeli çalışıyor hassas değil. Silecekler geç çalışıyor, suyu geç geliyor. Aracı kapatırken auto hold butonu ve direksiyon butonları ışıkları açık kalıyor. 2. Kez açıp kapayınca sönüyorlar. Araçta far yıkama yok, emniyet kemeri ayarı yok. Daha fazla fiziksel tuş daha az yazılımsal sorun demektir. Harici müzik programlarını ve navigasyonları kablosuz çalıştırmamıza izin verin.

Araç park moduna alındığında klima otomatik kapansın. Açmak istersek kendimiz açalım, aracı çalıştırmak ve harekete geçmek uzun zaman alıyor, yok aksesuar modu yok bekleme modu, bunları tuşa bağlayın, tuşlarda 1. Şarj modu yapın 2. Aksesuar modu, 3. Park modu vs. Bagajı Elle açıp kapadıktan sonra tekrar o an açmak istesek bagaj açma tuşundan açamıyoruz, anahtarla açabiliyorum. Aracı çalıştırıp hareket edebilmemiz çok karışık ve zaman alıyor. Acil durumlarda örneğin hırsızlık saldırı vs hızlı hareket etmemiz gerekse hareket etme kabiliyetimiz neredeyse yok gibi.

Sürekli enerji arızası büyük sıkıntı, Togg care elemanlarınızdan bazıları yetersiz bilgiye sahip, dün yanlış yönlendirildim. Ön camın açık olarak yaşadığım elektrik arızası Togg care den 3 deneme, teknik destekten 1 deneme ve mobil servisten gelen telefon sayesinde çözüldü diyeceğim ama kendim anahtarlıktan camların tamamını açıp tamamını kapattıktan sonra düzeldiğini düşünüyorum.

Emniyet kemeri takılı kalsa ya da okuma lambaları açık kalsa 12volt akü sabaha bitiyor, araçtaki 12 voltluk aküyü mü yoksa bataryayı mı düşüneceğiz? Aracı kapatırken yani araçtan çıkarken ayağımız frene basılı durumda start stopa basınca kesin enerji arızası veriyor? Neden? Aracı aksesuar modundan hazır Moda alırken frene basılı olarak alıyoruz da neden aracı kapatırken aynı şekilde kapatınca arızaya düşüyoruz? Şu navigasyonun (gez) sesini lütfen bir an önce değiştiriniz...

Gez uygulaması durduk yere kendini kapatıyor, tekrar açmak istiyor. Çamurluk davlumbazları keçeden yapılmış ve dodiklerden bazen çıkıyor, birkaç Togg da gördüm su alınca sarkmışlar. Tasarım olarak 10 numara araç yap emniyet kemerleri ayarsız olsun, o davlumbazları keçeden yaptınız bari dodiklere bir şekilde sabitleyin. Bence bu sorunları ciddiye alın, basit ama can sıkan sorunlar, e servis sıkıntısı da mevcut!

profile profile
15 Ağustos 2024 09:30 (Şikayetten 7 saat sonra)

Ahmet

Aracı Mars'a basıp çalıştırıp gidilecek ama bunda sanki uzay mekiği calistiliyor yok kalkanları aç yok ışın kılıcını devreye sok bilmem ne bilmem ne bu ne len ne saçma saçma isler

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Sorunlarıyla Dolup Taşan Togg T10x Deneyimi!

Arif
02 Aralık 2024 10:17