Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 20:40

10 Ocak 2024 tarihinde İstanbul vize merkezine randevu alarak, istedikleri tüm evrakları eksiksiz bir şekilde, istek kağıdı ve taahhütname içeren bilgilerle TLS Contact'a teslim ettim. Vize merkezindeki danışman, herhangi bir olumsuzluk olmadan vize alabileceğimi söyledi. Bugün, 30 Ocak 2024 sabah saatlerinde gelen e-mailden sonra pasaportumu almaya gittim ve kalış sürem sonunda geri dönmeyebileceğimi bildirerek vize başvurumu reddetmişler. Kendi iş yerim var, 2018'den bu yana esnaflık yapıyorum, neden dönmeyeyim? Üstelik, istekle gidiyorum ve karşıdan istek gönderen halamı neden mağdur edeyim? Vize aracı kurumları, sanki ticarethane gibi işletiliyor ve derhal kaldırılmalı. İnsanları yanıltarak para kazanmaları kabul edilemez. Ayrıca, vize merkezlerindeki Türk vatandaşlarının yaşadığı aksaklıklar ve üçüncü dünya ülkesi vatandaşıymış gibi muamele görmeleri de ayrı bir sorun.

Vito

Pes etmeyin! Allah yardımcınız olsun. Bende bir an önce yurt dışına gitmek istiyorum. Polonya için bekliyorum. İsviçre ye gitmek istiyorum nasıl olur

Vito

Son durumunuz nedir ne oldu?

İtiraz etmek için 200CHF istiyorlar. İtiraz etmeden tekrar başvuru yaptım temmuz da o da red geldi bakmadan red veriyorlarmış.

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 15:52
İsviçre Başkonsolosluk Ve Aracı Kurum Tls Contact Duyarsızlığı

16 Nisan 2024 18:13

TLScontact Gelmeyen Onay Maili Ve Sisteme Giriş Yapılamama Sorunu!

02 Temmuz 2024 11:25